ΑρχικήReviewsΗ Kingston παρουσίασε το πρώτο στον κόσμο 1TB USB 3.0 Flash Drive

Η Kingston παρουσίασε το πρώτο στον κόσμο 1TB USB 3.0 Flash Drive

kingston 1tb usb

Θυμάστε όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα USB flash drivers; Μεγάλη χαρά, τέρμα οι ατελείωτες εγγραφές σε CD ή DVD για την μεταφορά αρχείων! Θυμόμαστε πολύ καλά όμως και την χωρητικότητα των πρώτων USB, ένα giga ήταν μεγάλη υπόθεση!  Όμως τα χρόνια αυτά έχουν περάσει, ζούμε στο 2013 και η Kingston ήρθε να μας το θυμίσει. Κυκλοφόρησε λοιπόν το πρώτο στο κόσμο USB 3.0 flash drive με χωρητικότητα 1TB.

Το DataTraveler HyperX Predator 3,0, όπως το ονομάζει, έχει ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής έως και 240MB το δευτερόλεπτο και 160MB το δευτερόλεπτο αντίστοιχα, προσφέροντας μια πιστοποίηση SuperSpeed ​​USB 3.0.

Το νέο USB θα είναι διαθέσιμο με χωρητικότητα 512GB τώρα, ενώ η έκδοση του ενός TB αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 1ο τρίμηνο του 2013.

Η τιμή του για τα 512GB θα είναι (κρατηθείτε) 1.750 δολάρια και σίγουρα η έκδοση στο 1TB θα είναι πολύ πιο ακριβή, αναφέρει το mashable.

Για λιγότερο απαιτητικούς χρήστες, η Kingston έχει ξεκινήσει επίσης υην διάθεση μικρότερων USB drives, με χωρητικότητες των 32GB και 64GB και ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής τα 150MB/s και 70MB/s.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS