ΑρχικήinetPaperTabs Υποδεχθείτε το νέο επαναστατικό χάρτινο tablet

PaperTabs Υποδεχθείτε το νέο επαναστατικό χάρτινο tablet

Ένα νέο επαναστατικό tablet με πάχος ενός φύλλου χαρτιού είναι έτοιμο να μας χτυπήσει την πόρτα!  Το tablet μπορεί να διπλωθεί, ή και να πέσει  χωρίς να πάθει καμία βλάβη.

Αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο Queens του Καναδά σε συνεργασία με Plastic Logic και την Intel Labs και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα νέο επαναστατικό gadget που είναι σχεδόν άθραυστο – και τόσο λεπτό όσο ένα κομμάτι χαρτί.
Η νέα οθόνη θα είναι 10,7 ιντσών και θα παρουσιαστεί αργότερα αυτή την εβδομάδα στο Consumer Electronics Show που πραγματοποιείτε ήδη στο Las Vegas.
Η νέα οθόνη – tablet θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από μόνη της ή και σαν σύνολο πολλών ηλεκτρονικών σελίδων οι οποίες θα φιλοξενούν και από μια διαφορετική εφαρμογή. Αντί δηλαδή να χρησιμοποιεί πολλές εφαρμογές ή παράθυρα σε μία μόνο οθόνη, οι χρήστες έχουν δέκα ή περισσότερες διαδραστικές οθόνες ή “PaperTabs”, που η καθεμια θα τρέχει μια διαφορετική εφαρμογή.

Φανταστείτε την ευελιξία και την λειτουργικότητα, αν δεν μπορείτε να το φανταστείτε καν, με το παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε.

Θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως e-books, με τους χρήστες απλά με μια ελαφριά κάμψη της οθόνης για να ενεργοποιήσουν τις σελίδες.

«Χρησιμοποιώντας διάφορα PaperTabs καθιστά πολύ πιο εύκολο να εργαστείτε με πολλά έγγραφα», αναφέρει ο Roel Vertegaal, διευθυντής του Human Media Lab που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Queen.

Για παράδειγμα, το PaperTab θα επιτρέπει σε ένα χρήστη να στείλει μια φωτογραφία απλά τοποθετώντας το PaperTab που έχει ανοιχτή μια σελίδα email πάνω σε ένα άλλο PaperTab που δείχνει τη φωτογραφία!

Η φωτογραφία επισυνάπτεται αυτόματα στο email του έξυπνου tablet.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

 

PaperTabs

PaperTabs1

PaperTabs2

 

PaperTabs3

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS