ΑρχικήinetΤο facebook έσωσε τη ζωή σε ένα σκυλάκι που είχαν πυροβολήσει

Το facebook έσωσε τη ζωή σε ένα σκυλάκι που είχαν πυροβολήσει

Ο Buck, γνωστός και ως  “The Dog Who Wouldn’t Die,” (Ο σκύλος που δεν θα πεθάνει), όπως τον ονόμασαν τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει πια ιατρική φροντίδα από ένα φρικτό τραυματισμό.

Το 3χρονο σκυλί ακαθορίστου ράτσας βρέθηκε σε μια σακούλα σκουπιδιών, αφού πυροβολήθηκε στο πρόσωπο, το κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους, με ένα αεροβόλο όπλο. Η σακούλα ήταν δεμένη σφιχτά μέχρι που ανακαλύφθηκε από τους κατοίκους του Conroe στο Τέξας.

Η Tami Augustyn φρόντισε το ζώο και σκέφτηκε να δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook με στόχο να μπορέσει να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας του δεδομένου ότι χρειαζόταν μερικές χιλιάδες δολάρια. Ήταν μια απελπισμένη κίνηση γιατί ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορέσει να τον σώσει αναφέρει το softpedia.

buck
Προς έκπληξή της, μετά την δημιουργία της σελίδας στο Facebook “Buck Needs Bucks for his Buckshot Injuries”, προσέλκυσε πάνω από 28.000 likes και παραπάνω από αρκετές δωρεές. Ο Buck έχει αναρρώσει πλήρως αυτή τη στιγμή και δωρεές συνεχίζουν να φτάνουν.

“Η γενναιοδωρία σας είναι υπέροχη και αν δεν ήταν ο κάθε ένας από εσάς, ο Buck δεν θα είχε μια 2η ευκαιρία για αγάπη,” δημοσίευσε η Augustyn στο Facebook.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS