ΑρχικήinetΗ υπηρεσία Google maps ξαναγύρισε στα Windows Phones

Η υπηρεσία Google maps ξαναγύρισε στα Windows Phones

google-maps

Η Google τελικά κράτησε το λόγο της και άφησε την υπηρεσία της Google maps ανοιχτή και για τους χρήστες των Windows Phone μέσω του προγράμματος περιήγησης Internet Explorer. Η Google αρχικά ισχυρίστηκε ότι είχε κλειδώσει την πρόσβαση στην υπηρεσία σε όλους τους μη-Webkit browsers καθώς αδυνατούσαν να προσφέρουν ποιοτικά αποτελέσματα στον τελικό χρήστη.

Όποια και αν είναι η αλήθεια για κίνητρο πίσω από το μπλοκάρισμα της πρόσβασης στην υπηρεσία της Google στους χρήστες των Windows Phone, αυτοί που χρειάζονται την υπηρεσία, μπορούν από σήμερα να την έχουν μέσω του Windows Phone τους.

Αναρωτιόμαστε απλά αν η Google υπέκυψε μετά από τη δημοσιοποίηση της τολμηρή της κίνησης να μπλοκάρει ένα προϊόν ανταγωνιστών. Η χρονική στιγμή της άρσης του αποκλεισμού ήταν επίσης ενδιαφέρον, καθώς η κίνηση αυτή ήρθε αμέσως μετά που η Google κρίθηκε αθώα από το FTC.

Το ότι η Google έχει αποκαταστήσει τη πρόσβαση είναι μια πραγματικά καλή κίνηση από την πλευρά της, αλλά αυτό δεν αποκλείει ωα δούμε την εταιρία να ξαναπάρει παρόμοια μέτρα στο μέλλον, αναφέρει το neowin.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS