ΑρχικήsecurityΠροειδοποίηση, έρχονται νέες αλλαγές στο Facebook Timeline, προσοχή στους απατεώνες

Προειδοποίηση, έρχονται νέες αλλαγές στο Facebook Timeline, προσοχή στους απατεώνες

Για ένα πράγμα μπορείτε να είστε σίγουροι με το Facebook. Ότι τα πράγματα σπάνια παραμείνουν τα ίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι αλλαγές δίνουν και παίρνουν, μερικές για μια καλύτερη εμπειρία χρήστη, ενώ άλλες για να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Μερικές φορές με ένα δισεκατομμύριο χρήστες στο Facebook τα σχόλια για τις αλλαγές έρχονται και παρέρχονται. Κάποιοι χαιρετίζουν τις αλλαγές, ενώ άλλοι παραπονιούνται. Με τόσους χρήστες βέβαια δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Μια ομάδα που σίγουρα είναι ευχαριστημένη με τισ αλλαγές του Facebook είναι οι απατεώνες! Έχουμε δει αρκετές απάτες να επωφελούνται από τη σύγχυση και το χάος που φέρνει ο επανασχεδιασμός της πλατφόρμας. Έχουμε δει επίσης πολλές απάτες που εκμεταλλεύονται την επιθυμία των χρηστών του Facebook για χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν, όπως τη δυνατότητα να δουν ποιος έχει δει το προφίλ τους ή ένα κουμπί “δεν μου αρέσει”

Όταν το σημεριό Facebook Timeline ήρθε για πρώτη φορά, αντιμετωπίστηκε με περιφρόνηση και πολύ απογοήτευση. Αρκετές έρευνες έδειξαν ότι οι χρήστες δεν ήταν ευχαριστημένοι με την αλλαγή και προτίμούσαν τη διάταξη μίας μόνο στήλης.όπως δηλαδή στη προ-Timeline εποχή.

Οι εγκληματίες του διαδικτύου και οι spammers εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός, με μια πληθώρα από απάτες που είχαν θέμα «Κατάργηση του Timeline».

Έτσι, θα θέλαμε να σας προειδοποίησουμε. Στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, καθώς οι νέες αλλαγές θα είναι διαθέσιμες σε περισσότερους χρήστες, υπάρχει περίπτωση να δείτε ξανά μηνύματα του τύπου “Αποκτήστε το νέο Timeline» ή «Αφαιρέστε το νέο Timeline» ή άλλες παρόμοιες ενημερώσεις που τάζουν αυτό που επιθυμείτε.

Στις παρακάτω εικόνες από το Mashable μπορείτε να δείτε τις νέες αλλαγές που έρχονται σύντομα στο Facebook

new timeline

collections

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS