ΑρχικήinetΣτα ύψη οι οι διαδικτυακές αγορές με τα smartphones

Στα ύψη οι οι διαδικτυακές αγορές με τα smartphones

shopping smartphone

Τα διαδικτυακά «ψώνια» μέσω «έξυπνων» συσκευών κινητής τηλεφωνίας κατέγραψαν κατακόρυφη άνοδο στις ΗΠΑ το 2012, σύμφωνα με την διαδικτυακή πύλη cnet.com.

Οι αγορές που έγιναν με τη χρήση «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών – ταμπλέτων αυξήθηκαν κατά 81% σε σχέση με το 2011.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν αγορές ύψους 25 δισ. δολαρίων, όπως προκύπτει από στοχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία eMarketer.

Υπολογίζεται ότι το 11% των συνολικών διαδικτυακών αγορών το προηγούμενο έτος έγιναν μέσω φορητών συσκευών, «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών-ταμπλέτων.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την eMarketer, το 2013 περίπου το 15% των διαδικτυακών αγορών θα γίνεται μέσω «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και ταμπλέτων.

Έως το 2016, η «πίτα» που αναλογεί στις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές αναμένεται να «εκτοξευθεί» στο 27% επί του συνόλου των διαδικτυακών αγορών, με το τζίρο να «αγγίζει» τα 87 δισ. δολάρια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ραγδαία αύξηση που παρατηρείται, οφείλεται κυρίως, στην ευρεία διάδοση των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS