ΑρχικήinetCES 2013: Το Fitbit Flex έρχεται να δώσει νέα πνοή στην καθημερινή...

CES 2013: Το Fitbit Flex έρχεται να δώσει νέα πνοή στην καθημερινή μας άσκηση!

FitBit_Flex

Η Fitbit είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες στον χώρο του fitness. Αν και είναι λοιπόν τόσο παλιά στον χώρο κάθε άλλο παρά ξεπερασμένα είναι τα προϊόντα που μας διαθέτει. Δια του λόγου του αληθές φέτος στην εκδήλωση CES, η εταιρεία μας παρουσίασε ένα ακόμη προϊόν που ήρθε για να προστεθεί στη σειρά των συστημάτων παρακολούθησης κίνησης.

Το Fitbit Flex είναι ένα βραχιόλι το οποίο μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο Nike Fuelband. Διαθέσιμο στα $99.95, δεν το λες και φθηνό αλλά η Fitbit προφανώς επιθυμεί αυτό το συγκεκριμένο προϊόν να μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε καρπό και φυσικά να είναι απόλυτα σταθερό και λειτουργικό για όλους κατά την διάρκεια της προπόνησης. Μερικές απο τις δυνατότητες του περιλαμβάνουν την καταγραφή στατιστικών στοιχείων των προπονήσεων, καταμέτρηση βημάτων, θερμίδες που καταναλώνονται ακόμη και λειτουργία απενεργοποίησης και σαφώς πολύ καλή ποιότητα.

Το Flex διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα και το κάθε ένα διαθέτει πέντε διαφορετικά LED λαμπάκια τα οποία είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να σας ενημερώνουν πόσο κοντά είστε στον στόχο σας.

Το Flex θα διατεθεί αργότερα μέσα στην άνοιξη αλλά όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από τώρα στο επίσημο site της Fitbit.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS