ΑρχικήinetΤο μυστήριο για ένα επερχόμενο φτηνό iPhone συνεχίζεται

Το μυστήριο για ένα επερχόμενο φτηνό iPhone συνεχίζεται

phil-schiller-no

Χθες όπως σας είχαμε αναφέρει o Phil Schiller, φαίνεται να δήλωσε  στην κινεζική εφημερίδα Shanghai Evening News πως παρά τη δημοτικότητα των φτηνών smartphones (στην Κίνα), αυτό δε θα είναι ποτέ το μέλλον των προϊόντων της Apple βάζοντας φρένο έτσι στα δημοσιεύματα των  The Wall Street Journal και Bloomberg που ανέφεραν πως η Apple ετοιμάζεται για ένα φτηνότερο iPhone για τους καταναλωτές της.

Να τονίσουμε πως τόσο η The Wall Street Journal όσο και το Bloomberg θεωρούνται από τις πιο αξιόπιστες πηγές σε ότι έχει να κάνει με θέματα και φήμες για την Apple με αποτέλεσμα η δήλωση που δημοσίευσε η κινεζική εφημερίδα να δημιουργήσει αρκετό θόρυβο.

Το Reuters  πρώτο μετέδωσε την δήλωση αυτή  του Phil Schiller στην αγγλική γλώσσα και όπως ήταν φυσικό έκανε το γύρω του κόσμου. Σήμερα όμως σε μια περίεργη κίνηση το πρακτορείο ειδήσεων αφαίρεσε την είδηση αυτή και μάλιστα στο update που ανεβάσανε αναφέρουν πως δεν θα υπάρξει άλλο άρθρο σχετικά με αυτό το θέμα.

Reuters has withdrawn the story headlined “Apple exec dismisses cheaper phone as a market share grab-report” which was based on a Shanghai Evening News report that was subsequently updated with substantial changes to its content.

No replacement story will be issued.

Με το παραπάνω το Reuters αφήνει να εννοηθεί πως σημαντικές αλλαγές έγιναν στο αρχικό άρθρο της Shanghai Evening News και πως κάποια από τα λόγια του Phil Schiller παρερμηνεύθηκαν. Το περίεργο είναι όμως πως η εφημερίδα από την μέρα της δημοσίευσης μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει κάνει καμία αλλαγή στο αρχικό της άρθρο το οποίο είναι αναρτημένο κανονικά. Γιατί λοιπόν το Reuters το αφαίρεσε; Ποιος ο λόγος;

Αυτή την στιγμή που μιλάμε κανένας δεν γνωρίζει αλλά αν μην τι άλλο ενισχύει το όλο μυστήριο γύρω από το αν η Apple τελικά θα κάνει μια κίνηση παραγωγής ενός φτηνότερου iPhone ή όχι.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS