ΑρχικήinetΕτοιμάζεται ανεπίσημο App Store για εφαρμογές jailbreaked Windows RT tablets

Ετοιμάζεται ανεπίσημο App Store για εφαρμογές jailbreaked Windows RT tablets

Όλο και περισσότεροι χρήστες των tablets με Windows RT προχωρούν στο jailbreaking της συσκευής τους μετά την κυκλοφορία του εγαλείου που καθιστά την διαδικασία πολύ εύκολη ακόμα και για αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά από υπολογιστές.  Οι recompiled εφαρμογές είναι συμβατές με τα jailbreaked συστήματα και αυξάνονται συνεχώς. Οι προγραμματιστές που είναι υπεύθυνοι για την μετατροπή των εφαρμογών είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Και πιο είναι αυτό; Η ιστορία επαναλαμβάνεται, με την περίπτωση της Apple να δείχνει τον δρόμο.

surface-jailbroken

Ένα ανεπίσημο App Store που θα φιλοξενήσει εφαρμογές που έχουν υποστεί μετατροπή ούτως ώστε να λειτουργούν σε jailbroken Windows RT tablets είναι ήδη στα σκαριά και θα επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν το hack και να εγκαταστήσουν τα προγράμματα αυτά με ένα μόνο κλικ, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ξανά τα πακέτα κάθε φορά που κάνουν restart το tablet τους, καθώς η jailbreak λύση που κυκλοφορεί είναι ακόμα σε tethered μορφή.

Θα περιμένουμε να ακούσουμε νέα από τη Microsoft για το θέμα αυτό, καθώς φαίνεται ότι τους ανατρέπει τα σχέδια, που μοιάζουν πολύ με το μονοπωλιακό σύστημα της Apple.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS