ΑρχικήsecurityRed! ένα ντοκιμαντέρ για την δράση των ακτιβιστών RedHack! Το πρώτο teaser

Red! ένα ντοκιμαντέρ για την δράση των ακτιβιστών RedHack! Το πρώτο teaser

H εταιρία BSM-Ανεξάρτητο Κέντρο Κινηματογράφου έχει κυκλοφορήσει το πρώτο teaser για το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται “Red” – μια ταινία με βάση τις δραστηριότητες της περιβόητης ομάδας RedHack hacktivists.

Η ομάδα RedHack έχει καταφέρει πολλά  διαδικτυακά χτυπήματα την τελευταία περίοδο. Παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη καταγραφεί ως τρομοκράτες στις λίστες των μυστικών υπηρεσιών και μερικά από τα φερόμενα μέλη τους έχουν συλληφθεί, η ομάδα παραμένει ακόμα ισχυρή.

redhack

Νωρίτερα αυτό το μήνα, κατάφεραν να διαρρεύσουν πάνω από 60.000 έγγραφα από το Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης της Τουρκίας, εκθέτοντας πολλές περιπτώσεις διαφθοράς στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Mustafa Kenan Aybasti, επικεντρώνεται στον πόλεμο που διαδραματίζεται στον κυβερνοχώρο και τον ακτιβισμό. Στο ντοκιμαντέρ “Red!” μια σειρά από εμπειρογνώμονες εξετάζουν τις ενέργειες των RedHack.

Το 60 λεπτο ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου, αλλά η αγγλική έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει online, έχει προγραμματιστεί για την 1η Απριλίου.

Δείτε το πρώτο teaser του “Red!”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS