ΑρχικήinetMicrosoft συμφωνία με την BMW για την χρήση του exFAT

Microsoft συμφωνία με την BMW για την χρήση του exFAT

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια συμφωνία χορήγησης αδειών στην γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW, που θα επιτρέψει στην εταιρεία να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία exFAT στα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που είναι διαθέσιμα στα οχήματά της.

“Η τεχνολογία αιχμής είναι ένα must για τα σημερινά αυτοκίνητα,” δήλωσε ο David Kaefer, γενικός διευθυντής του τμήματος Αδειοδότησης πνευματικής ιδιοκτησίας (IP) της Microsoft. “Αυτή η συμφωνία επιτρέπει στην BMW να χρησιμοποιήσει ένα σύγχρονο σύστημα αρχείων για να παραδώσει μια πιο διασκεδαστική και δυναμική οδηγική εμπειρία.”

bmw-i8

Η BMW δεν είναι η μόνη εταιρεία που έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει το σύστημα αρχείων exFAT της Microsoft. Πολλές άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων και της RIM και της Sharp, αποφάσισαν να αποκτήσουν την τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Microsoft.

To exFAT είναι μια βελτιωμένη έκδοση του συστήματος αρχείων FAT που επιτρέπει σε συσκευές μνήμης flash για να διαχειρίζονται αρχεία πέντε φορές μεγαλύτερα, ενώ παρέχει επίσης αυξημένη ταχύτητα και φορητότητα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS