ΑρχικήinetHello Touch: Ήρθε το «iPod» των…. sex toys

Hello Touch: Ήρθε το «iPod» των…. sex toys

Hello-Touch-01

Ας ξεκινήσουμε με τις «συστάσεις». Το όνομα του Ethan Imboden θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τη βιομηχανία του sex ό,τι αυτό του Steve Jobs για το χώρο της τεχνολογίας.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολή αλλά δεν είναι, αν σκεφτεί κανείς ότι ο άνθρωπος αυτός -που βρίσκεται πίσω από τα προϊόντα της Jimmyjane μίας εταιρείας με έδρα το San Francisco- μαζί με κάποιους άλλους «ευφυείς» σχεδιαστές, όπως π.χ. οι δημιουργοί των OhmiBod και Better than Chocolate, είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μία κατηγορία από «gadgets», σαν αυτό στο οποίο θα αναφερθούμε εδώ, έχει τα τελευταία χρόνια σταματήσει να αποτελεί «taboo»… τουλάχιστον για αρκετούς.

Σαν άλλη Apple, η Jimmyjane είδε τα sex toys… αλλιώς, δίνοντας έμφαση στο design και όχι απλά στο αντικείμενο ως «εργαλείο» που εξυπηρετεί μία συγκεκριμένη «δουλειά». Απλή σκέψη που, όμως, υπό προϋποθέσεις, αποδεικνύεται μία πραγματική καινοτομία.

Και με αυτή την έμπνευση προσπάθησε να πετάξει στα σκουπίδια το «στερεότυπο» ενός sex toy «καθ’ εικόνα και ομοίωση» του ανθρώπινου σώματος, το οποίο να μπορεί να ικανοποιεί κάποιον με προφανήτρόπο… Τα προϊόντα της Jimmyjane ακολουθούν μία απλή, αλλά μαγική συνταγή επιτυχίας,«ερεθίζουν» πρώτα το μάτι και το μυαλό και μετά, έχουν τον τρόπο να σε βάλουν να χρησιμοποιήσεις τηφαντασία σου. Να γιατί μιλάνε όλοι γι’ αυτά. Κι όποιος ισχυριστεί ότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο μόνος λόγος για την επιτυχία μίας τέτοιας μπράντας είναι το «hype» ίσως πρέπει να το σκεφτεί λίγο καλύτερα… (Κάπως έτσι ξύνουμε το κεφάλι και κάνουμε πάλι την τεχνολογική μας παραπομπή… ουπς… ξεφύγαμε όμως)

Πίσω στο 2009, λοιπόν, για να γυρίσουμε στην ιστορία μας, η JimmyJane δημιούργησε το Form 2, ένανvibrator που έχει θεωρηθεί μία από τις πλέον επαναστατικές προσεγγίσεις στον επανασχεδιασμό ενός τέτοιου προϊόντος. Κάποιοι συγκρίνουν τη «μεθοδολογία» της με τον τρόπο που η Apple άλλαξε το χώρο των mp3 με το iPod, το χώρο των smartphones με το iPhone, ή των tablets με το iPad. Και όχι άδικα… Πρωτότυπο σχέδιο, άλλη σκέψη, περισσότεροι τρόποι ικανοποίησης… και πολύ χρώμα.. Να σε «φτιάχνει» σε όλους τους τομείς…

Τώρα, το Hello Touch, που παρουσιάστηκε στο Las Vegas, στο πλαίσιο της έκθεσης Adult entertainment Expo που διαδέχθηκε τη CES 2013 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, φιλοδοξεί να αποτελέσει την επόμενη «γενιά» επιτυχίας της JimmyJane, ένα Form 2 που «φοριέται» στο χέρι σας.

Όπως αναφέρει ο Imboden, πρωταρχικό ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του Hello Touch ήταν ναμειώσει το μέγεθος της συσκευής σε σχέση με τα προηγούμενα Jimmyjane προϊόντα. Η έξυπνη σχεδίασή της αποτελείται από ένα ζευγάρι vibration pods, κάθε ένα από τα οποία είναι κλεισμένα σε ένα εύπλαστο Fingerpad σιλικόνης. Αυτά, όπως αντιλαμβάνεστε, προσαρμόζονται σε δύο δάκτυλά σας, αποτελώντας ένα wearable sex toy. Με τιμή λιανικής 65 δολάρια (προσιτή για προϊόντα της εν λόγω μάρκας), ο μόνος συμβιβασμός που έπρεπε να γίνει ήταν στις μπαταρίες του, που δεν είναι επαναφορτιζόμενες αλλά 2 ΑΑΑ που επιτρέπουν στο sex toy να λειτουργεί για 6-7 συνεχείς ώρες. Αυτές δένουν, όμως γύρω από τον «καρπό» σας, δημιουργώντας τη μικρότερη δυνατή ενόχληση. Όλα είναι μελετημένα, μέχρι «κεραίας»…

Η συσκευή διαθέτει «ένα πολύ μικρό κομμάτι τεχνολογίας και ένα πολύ μεγάλο διασκέδασης» αναφέρουν οι σχεδιαστές της, οι οποίοι κλείνουν το μάτι στην επιτυχία που έρχεται. Αν σας έπεισαν, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και λοιπά σ’ αυτό εδώ το link. Και κάπου εδώ η δημοσιογραφική μας δουλειά τελειώνει, αν και δεχόμαστε πιέσεις για hands-on. Σε ένα άλλο site ίσως, ποτέ δεν ξέρετε…

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS