ΑρχικήinetΤο μερίδιο αγοράς smartphone της Apple θα κορυφωθεί στο 22% μέσα στο...

Το μερίδιο αγοράς smartphone της Apple θα κορυφωθεί στο 22% μέσα στο 2013

iPhone-Mini-1

Ενώ είχαμε δει θετικά νέα του τελευταίους μήνες σχετικά με το μερίδιο αγοράς για smartphone της Apple, δεν μπορεί να αρνηθεί κάνεις ότι ο κυρίαρχος στη παγκόσμια αγορά αυτί τη στιγμή είναι το Android.

Η Apple μπορεί να μεγαλώσει κι” άλλο το μερίδιο στη παγκόσμια αγορά αυτό το χρόνο, ωστόσο ένας αναλυτής πιστεύει ότι φέτος θα φτάσει στη κορυφή του, εκτός και αν η Samsung κάνει κάποια χαζομάρα.

Η ABI Reasearch δημοσίευσε σήμερα τις προβλέψεις της σχετικά με την αγορά των smartphone και λέει ότι η Apple θα κορυφωθεί στο 22% φέτος και θα παραμείνει εκεί μέχρι το 2018, ενώ η Samsung θα αυξάνει την κυριαρχία της.

Η Samsung είδε το μερίδιο αγοράς της να αυξάνετε από 8% σε 30% το 2012, και αυτό έγινε κυρίως λόγο του Android και της μεγάλης γκάμας κινητών που διαθέτει. Η ABI λέει ότι η Samsung ίσως ασχοληθεί και με άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως το Windows Phone και το OS Bada, τα επόμενα χρόνια, προσπαθώντας φυσικά να επεκταθεί ακόμα περισσότερο.

Η Apple από τη μεριά της, ίσως όντως κυκλοφορήσει αυτό το μικρότερο iPhone που θέλουν οι φήμες τον τελευταίο μήνα, προσπαθώντας έτσι να μεγαλώσει το μερίδιο της και να προσεγγίσει καταναλωτές που ψάχνουν κάτι φθηνότερο και δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν για το ακριβό μοντέλο.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS