ΑρχικήinetΑνακοινώθηκαν οι τιμές στην νέα ιστοσελίδα του Kim Dotcom

Ανακοινώθηκαν οι τιμές στην νέα ιστοσελίδα του Kim Dotcom

Η ιστοσελίδα Mega, η νέα υπηρεσία αποθήκευσης cloud του Kim Dotcom γνωστού από το MegaUpload , άρχισε σήμερα να ανοίγει τις πόρτες του για λίγους και μάλλον εκλεκτούς χρήστες, πριν από την επίσημη έναρξη της που θα γίνει αύριο. Η ιστοσελίδα δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι διαθέσιμο και θα μας έρθει σύντομα, Τα νέα μας ήρθαν από τους λίγους και εκλεκτούς που απέκτησαν ήδη πρόσβαση στο επερχόμενο site.

Όπως είχαμε αναφέρει χθες όλοι οι χρήστες του Mega θα παίρνουν δωρεάν 50 GB χώρο αποθήκευσης στο cloud. Η νέα ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη με HTML5 και συνιστούν Chrome για την καλύτερα αποτελέσματα.

Mega-Prices

Το TechCrunch ήταν σε θέση να πάρει κάποιες πληροφορίες για τις τιμές της νέας υπηρεσίας, για εκείνους που χρειάζονται μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης απο τα δωρεάν 50GB, οι τιμές έχουν ώς εξής € 9,99, € 19,99 και € 29,99 το μήνα (13,31 δολάρια, 26,63 δολάρια, 39,95 δολάρια, αντίστοιχα), για 500 GB χώρου και 1 TB bandwidth, 2 TB/4 TB και 4 TB με 8 TB, αντίστοιχα.

Οι τιμές είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες καθώς είναι πολύ φθηνότερες από αυτές που προσφέρουν οι άλλες cloud υπηρεσίες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS