ΑρχικήinetTo Instagram είναι υγιές και συνεχίζει να αυξάνει την δημοτικότητα του

To Instagram είναι υγιές και συνεχίζει να αυξάνει την δημοτικότητα του

Instagram-icon

Η πολυαγαπημένη εφαρμογή Instagram πρόσφατα πέρασε μια τεράστια καταιγίδα όταν ανακοίνωσε πως θα άλλαζε τους κανονισμούς για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του και μιας και η εταιρεία που ανήκει πλέον η Facebook έχει ένα πολύ άσχημο ιστορικό ξέσπασε μια θύελλα αντιδράσεων και δεν ήταν λίγοι αυτοί που προέβλεψαν πως το μέλλον του θα ήταν καταδικασμένο με πολλούς χρήστες να κλείνουν τους λογαριασμούς τους.

Με απανωτές ανακοινώσεις το θέμα λύθηκε και οι κανόνες λειτουργίας του και η θέσπιση των πνευματικών δικαιωμάτων και των προσωπικών δεδομένων έγιναν πιο σαφείς και επεξηγηματική και έτσι το χειρότερο δεν ήλθε ποτέ.

Μάλιστα με βάση σημερινά δεδομένα το Instagram ακμάζει έχοντας 90 εκατομμύρια χρήστες στο iOS και στο Android. 40 εκατομμύρια εικόνες ανεβαίνουν την ημέρα και 8500 χιλιάδες Like γίνονται το δευτερόλεπτο.

Πραγματικά εντυπωσιακά νούμερα για μια εφαρμογή που πρωτοεμφανίστηκε το 2010 για πρώτη φορά στο iPhone. To ΑllThingsD τονίζει μάλιστα ότι οι ενεργοί χρήστες του Instagram έχουν αυξηθεί κατά 10% από το Δεκέμβριο του 2012 και μετά.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS