ΑρχικήinetΚαταπληκτικό concept για την οθόνη κλειδώματος που η Apple θα πρέπει να...

Καταπληκτικό concept για την οθόνη κλειδώματος που η Apple θα πρέπει να κάνει πραγματικότητα στο iOS 7 [Video]

lock-screen-ios-7-concept

H οθόνη κλειδώματος του iOS είναι βαρετή. Δείχνει την ώρα, τις ειδοποιήσεις που έχετε από την τελευταία φορά που ξεκλειδώσατε τη συσκευή και έχει ένα shortcut για την εφαρμογή της κάμερας. Αυτά είναι όλα. Και αν την συγκρίνεται με την οθόνη κλειδώματος του Android που πλέον υποστηρίζει ένα σωρό widgets, τότε θα δείτε ότι είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει αρκετός χώρος για βελτίωση.

Γιαυτό και η Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει να βελτιώνει το iOS 7 με αυτό το καταπληκτικό concept από τον Jean-Marc Denis. Είναι απλό, αλλά θα έκανε την οθόνη κλειδώματος αρκετά πιο λειτουργική. Εισάγοντας ένα pull-down μενού με τις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, ο χρήστης θα μπορούσε να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί τα WiFi, Bluetooth, Airplane Mode και Hotspot χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώνει τη συσκευή κάθε φορά.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο:

Κάτι που θα έκανε αυτό το χαρακτηριστικό ακόμη καλύτερο θα ήταν αν μπορούσε ο χρήστης να διαλέξει ο ίδιος ποιες λειτουργίες να εμφανίζονται στο μενού. Για παράδειγμα, σπάνια χρησιμοποιεί κάποιος το Hotspot, οπότε θα ήταν χρήσιμο αν στην θέση του μπορούσε να μπει η λειτουργία για να ρυθμίζεις την φωτεινότητα ή το Do Not Disturb.

Η Apple έχει αποφύγει να χρησιμοποιήσει τέτοια χαρακτηριστικά στο παρελθόν, ωστόσο οι χρήστες έχουν αρχίσει πλέον και ζητάνε περισσότερα από την πλατφόρμα της εταιρείας. Τα περισσότερα πράγματα έχουν μείνει σχεδόν ίδια τα τελευταία πέντε χρονιά, ενώ ο αντίπαλος της το Android, την έχει ξεπεράσει σε ορισμένα θέματα.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS