ΑρχικήReviewsHP TouchSmart Sleekbook Οθόνη αφής στην φτηνότερη τιμή της αγοράς

HP TouchSmart Sleekbook Οθόνη αφής στην φτηνότερη τιμή της αγοράς

Από το μακρινό Λας Βέγκας, στο πλαίσιο της έκθεσης Consumer Electronics ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υπολογιστών στον κόσμο, η Hewlett Packard παρουσίασε νέα “Sleekbook” με Windows 8. Πρόκειται για δύο φορητούς υπολογιστές με οθόνη διαγωνίου 15,6 ιντσών που βασίζονται σε επεξεργαστές της AMD και συγκεκριμένα στις βραβευμένες A-Series APU (Trinity).

hp-pavilion-touchsmart

Αμφότερα τα Sleekbook, HP Pavilion TouchSmart Sleekbook (με οθόνη αφής, υποστηριζόμενη ανάλυση 1368 x 768, AMD A8 με 6GB RAM και 750GB δίσκο) και HP Pavilion Sleekbook (χωρίς υποστήριξη της αφής, Α6 με 4GB RAM, 500GB) διαθέτουν οθόνη υψηλής ευκρίνειας (HD) διαγωνίου 15,6 ιντσών, έως 1 ΤΒ αποθηκευτικό χώρο  για εφαρμογές, ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, έγγραφα και άλλα αρχεία , τεχνολογία ήχου Dolby Advanced Audio, αποσπώμενη μπαταρία και ένα πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο. Έχουν θύρες διασύνδεσης μέσω HDMI, USB 3.0 και USB 2.0.

Τα HP Sleekbooks ενσωματώνουν επίσης μια σειρά αποκλειστικών τεχνολογιών της HP, όπως το HP CoolSense, το οποίο προσαρμόζει δυναμικά τα επίπεδα ψύξης σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη με αποτέλεσμα να μην υπερθερμαίνεται ο υπολογιστής και το HP ProtectSmart, το οποίο διασφαλίζει ότι δεν θα χαθούν τα δεδομένα σας αν ο υπολογιστής πέσει κατά λάθος κάτω.

Επιπρόσθετα, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στο HP Connected Music, το οποίο προσφέρει στους μουσικόφιλους ένα νέο τρόπο να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, μέσω της συνεργασίας της HP με τη Universal Music Group, την κορυφαία εταιρεία στο χώρο της μουσικής. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν αποκλειστικά προγράμματα και πακέτα ανταμοιβής της HP (Music Rewards Packages) μέσω της πλατφόρμας HP Connected Music, η οποία ενσωματώνεται στους υπολογιστές της HP με Windows 8. Μεταξύ των προσφορών περιλαμβάνεται η δυνατότητα να κερδίστε μοναδικά δώρα και εισιτήρια VIP για συναυλίες.

  • Το HP Pavilion Sleekbook αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA) τον Φεβρουάριο με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 499€.
  • Το HP Pavilion TouchSmart Sleekbook αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 599€.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS