ΑρχικήinetΤο WikiLeaks κατονομάζει τον Aaron Swartz σαν πηγή του

Το WikiLeaks κατονομάζει τον Aaron Swartz σαν πηγή του

Το WikiLeaks δημοσίευσε στο Twitter ορισμένα στοιχεία για τον ακτιβιστή Aaron Swartz. Αναφέρει ότι τους βοηθούσε, ήταν σε επαφή με τον Julian Assange και πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Swartz ήταν μια πηγή του οργανισμού, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει.

wikileaks 1

Ο εκπρόσωπος του WikiLeaks, Kristinn Hrafnsson επιβεβαίωσε στο CNET ότι τα tweets από το λογαριασμό του WikiLeaks στο Twitter ήταν γνήσια, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει το περιεχόμενο τους. Το WikiLeaks, δήλωσε ότι αποκάλυψε την πληροφορία “, λόγω της έρευνας που έχει ξεκινήσει η Μυστική Υπηρεσία για τον Aaron Swartz. κατονομάζει

wikileaks 2
Η Μυστική Υπηρεσία έλαβε νομική εντολή να διερευνήσει αν ο Swartz είχε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε προστατευόμενους υπολογιστές. Είναι πολύ πιθανό ότι η τωρινή έρευνα να είναι μια συνέχεια της διερεύνησης των πράξεων του Swartz στα υποτιθέμενα εγκλήματα που τον κατηγορούν. Το παράδοξο είναι ότι αυτό συμβαίνει μετά τον θάνατο του. Την πραγματική αιτία που το WikiLeaks αποφάσισε να δημοσιεύσει τα tweets, δεν τη γνωρίζει κανείς και μάλλον ούτε πρόκειται να την μάθουμε. Αν και στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας αναφέρεται ρητά ότι δεν αποκαλύπτουν τις πηγές τους. τα tweets έριξαν λάδι στη φωτιά.

Βέβαια αναφέρουν “ότι κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει”, αλλά από την άλλη υπάρχουν τόσα ερωτηματικά με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που έχει κερδίσει την εύνοια του κόσμου μαρτυρώντας τους κακούς του κόσμου.

Το τι παιχνίδια παίζονται στην πλάτη μας όμως κανείς από τους κοινούς θνητούς δεν το γνωρίζει….

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS