ΑρχικήinetΓενετιστής αναζητεί γυναίκα για να γεννήσει τον άνθρωπο του Neanderthal

Γενετιστής αναζητεί γυναίκα για να γεννήσει τον άνθρωπο του Neanderthal

Ο κορυφαίος γενετιστής George Church παραδέχθηκε ότι, σύντομα, θα μπορούσε να είναι σε θέση να παρουσιάσει στον κόσμο τον πλησιέστερο συγγενή μας, τον άνθρωπο του Neanderthal.
Ο καθηγητής George Church αναζητεί μια γυναίκα που θα λειτουργήσει σαν μητέρα για να αναπαράγει ένα κλωνοποιημένο άνθρωπο και όπως αναφέρει, η κλωνοποίηση ενός ανθρώπου του Neanderthal δεν θα είναι και τόσο δύσκολη.
Neanderthal
Το μόνο που χρειάζεται είναι να εξάγει κάποια δείγματα DNA από απολιθωμένα οστά ό, τι έχουν οι επιστήμωνες στη διάθεσή τους, και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσει για την “συναρμολόγηση” του πλήρους DNA αυτού του ανθρώπινου είδους που έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τη Newsmax Media, ο George Church αναφέρει:

“Έχω ήδη καταφέρει να μαζέψω DNA από απολιθωμένα οστά και να ανακατασκευάσω το DNA του ανθρώπινου είδους που έχει εξαφανιστεί. Τώρα χρειάζομαι μια τολμηρή γυναίκα”.

Περιττό να πούμε ότι, η ιδέα της κλωνοποίησης ενός Neanderthal και ζητώντας από μια σύγχρονη γυναίκα να είναι η μητέρα του είναι πιθανό ότι θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή, κυρίως επειδή οι ​​περισσότερες χώρες εξακολουθούν να αποδοκιμάζουν τα λόγω πειράματα και η νομοθεσία τους δεν τα επιτρέπει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS