ΑρχικήsecurityHackers εκβιάζουν εταιρία ζητώντας 20.000 ευρώ

Hackers εκβιάζουν εταιρία ζητώντας 20.000 ευρώ

Μια ομάδα hackers με το όνομα Rex Mundi εκβιάζει μια Βελγική διαδικτυακή Τράπεζα την Buy Way.

Οι hackers ισχυρίζονται ότι έχουν παραβιάσει την ιστοσελίδα της εταιρείας, buyway.be.

“Έχουμε αντιγράψει έναν πίνακα από τη βάση δεδομένων του διακομιστή που περιέχει ονόματα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους αριθμούς τηλεφώνων από 580 πελάτες που ζητούσαν δάνεια, ποσά των δανείων και τους επιδιωκόμενους σκοπούς αυτών των δανείων,” ανέφεραν οι hackers.

cyber_hackers201

Δίνουν διορία στην Buy Way μέχρι το πρωί του Σαββάτου, 26 Ιανουαρίου να πληρώσει 20.000 ευρώ. Εάν η εταιρεία δεν πληρώνει το “μικρό ποσό”, οι hackers είναι αποφασισμένοι να δημοσιεύουν τις πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους στο διαδίκτυο.

Για να αποδείξουν ότι διαθέτουν τα στοιχεία από τις βάσεις δεδομένων της εταιρείας, έχουν δημοσιεύσει ένα μικρό δείγμα που περιλαμβάνει ονόματα, ημερομηνίες γέννησης, αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ποσό των χρημάτων που ζητούν οι πελάτες, τη διάρκεια του δανείου, καθώς και το σκοπό του δανείου.

Οι ίδιοι hackers πριν από καιρό χτύπησαν την Drake International από τον Καναδά και όταν η εταιρία αρνήθηκε να καταβάλει 50,000 δολάρια οι hackers δημοσίευσαν τις πληροφορίες που έκλεψαν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS