ΑρχικήinetO Tim Cook σχετικά με την πιθανότητα κυκλοφορίας ενός iPhone με μεγαλύτερη...

O Tim Cook σχετικά με την πιθανότητα κυκλοφορίας ενός iPhone με μεγαλύτερη οθόνη

tim-cook-q4

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο της Apple, ο Tim Cook απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με το εάν η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη.

Ο αναλυτής της Goldman Sacks, Bill Shope ρώτησε στον Tim Cook το εξής:

Πολλοί από τους ανταγωνιστές σας έχουν εστιάσει στο να διαφοροποιήσουν τους εαυτούς τους προσφέροντας μεγαλύτερες οθόνες από αυτή του iPhone 5 και των προκάτοχων του. Τι πιστεύετε για την δυναμική που έχει ο ανταγωνισμός στην αγορά αυτή τη στιγμή; Πιστεύετε ότι αυτό είναι ένα έγκυρο σημείο διαφοροποίησης και πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον για μια μεγαλύτερη οθόνη ή έστω μεγαλύτερη ποικιλία οθονών τόσο στο iPhone όσο και στα υπόλοιπα smartphone γενικότερα;

Η απάντηση του Tim Cook:

Bill, όπως γνωρίζεις το iPhone 5 προσφέρει μια καινούργια 4-ιντσών Retina οθόνη η οποία είναι η πιο εξελιγμένη που υπάρχει στην βιομηχανία. Κανένας δεν πλησιάζει το επίπεδο ποιότητας της Retina οθόνης. Επιπλέον δίνει στους χρήστες των iPhone μια μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να θυσιάζει την ευκολία στο να χρησιμοποιείται με ένα χέρι. Σκεφτήκαμε πολύ για το πιο θα είναι το μέγεθος της οθόνης, και πίστεψε με, διαλέξαμε το πιο σωστό.

Η απάντηση του Tim Cook δεν λέει πολλά. Ίσως να προσπαθεί να ρίξει στάχτη για να σταματήσει τις φήμες περί μεγαλύτερης οθόνης, ώστε να μας εκπλήξει αργότερα φέτος. Ίσως όμως και να μην έχουν πραγματικά σκοπό να κυκλοφορήσουν iPhone με μεγαλύτερη οθόνη ακόμα και να παραμείνουν στις 4 ίντσες.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS