ΑρχικήinetΗ BitTorrent ανακοινώνει το BitTorrent Sync

Η BitTorrent ανακοινώνει το BitTorrent Sync

Η BitTorrent ανακοίνωσε σήμερα μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Sync και χρησιμοποιεί την τεχνολογία peer-to-peer για να συγχρονίσετε τα προσωπικά σας αρχεία σε πολλούς υπολογιστές και συσκευές.

Το file-sharing client είναι ακόμα σε ένα προ-Alpha στάδιο αυτή τη στιγμή και αναζητεί ένα μικρό αριθμό χρηστών για να το δοκιμάσουν. Μπορείτε να στείλετε την αίτηση ενδιαφέροντος  για να το δοκιμάσετε στην σελίδα τους.

BitTorrent Sync

“Ελπίζουμε ότι οι χρήστες που θα το δοκιμάσουν, θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε κάτι ωραίο,” δήλωσε η εταιρεία. “Εάν είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση λογισμικού που δεν είναι ακόμα τελειοποιημένο, και θέλετε να μας βοηθήσετε να βρούμε καλύτερους τρόπους συγχρονισμού, επικοινωνήστε μαζί μας.”

Οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες είναι λιγοστές προς το παρόν, αν και ένα screenshot που δημοσιεύθηκε στο blog του BitTorrent δείχνει ένα τίτλο “SyncApp”.Επίσης, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το εικονίδιο του smartphone στην πάνω αριστερή γωνία, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι θα υπάρξει μια μελλοντική έκδοση για φορητές συσκευές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS