ΑρχικήsecurityMega προβλήματα με τα emails της Microsoft

Mega προβλήματα με τα emails της Microsoft

Το Mega, η νέα file-sharing υπηρεσία μεγαλώνει με εκπληκτικά γρήγορους ρυθμούς, αλλά σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Kim Dotcom, ορισμένοι χρήστες της Microsoft δεν μπορούν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τα emails από την Microsoft.

mega

O Dotcom αναφέρε σε ένα σύντομο tweet ότι ορισμένοι από αυτούς που χρησιμοποιούν Hotmail δεν λαμβάνουν τα μηνύματα επιβεβαίωσης που τους αποστέλλονται από το Mega, ενώ αντιθέτως το  Gmail φαίνεται να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

“Μην χρησιμοποιείτε το Hotmail για να εγγραφείτε στο Mega.Το Gmail δουλεύει μια χαρά », ανέφερε ο Kim Dotcom στο Tweet του.

[tweet_embed id=295113381197778946]

Ορισμένοι χρήστες του Outlook.com επίσης φαίνεται να επηρεάζονται, ενώ άλλοι έχουν αναφέρει ότι τα ηλεκτρονικά μηνύματα επιβεβαίωσης μερικές φορές φτάνουν με σημαντική καθυστέρηση, πράγμα που σημαίνει ότι η θεωρία που λέει ότι η Microsoft εμποδίζει τα emails δεν ευσταθεί.

Ο Kim Dotcom, επίσης, πρόσθεσε ότι η ομάδα του δουλεύει πάνω στο θέμα που έχει παρουσιαστεί, δεδομένου ότι ορισμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να μπλοκάρουν επιβεβαιώσεις, λόγω του τεράστιου αριθμού μηνυμάτων. Για αυτό και μόνο το λόγο οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομίου μπορεί να έχουν περάσει το domain του Mega στη λίστα με τα Spam domains.

“Εργαζόμαστε για το θέμα e-mail επιβεβαίωσης. Ορισμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντιδρούν αλλεργικά σε μια άγνωστη περιοχή που στέλνει εκατομμύρια επιβεβαιώσεων, ” συνέχισε ο Kim Dotcom.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS