ΑρχικήinetΗ ιστορία ενός iPhone τόσο όμορφου που κλάπηκε δυο φορές

Η ιστορία ενός iPhone τόσο όμορφου που κλάπηκε δυο φορές

iphone-5-white-scroll-problem

Μην επιχειρήσετε ποτέ να κλέψετε ένα iPhone φορώντας ροζ παπούτσια. Αν και δεν ακούγεται σημαντική σαν πληροφορία, απ’ ότι φαίνεται στο Prospect Park του Μπρούκλιν τελικά ήταν, διότι αυτά τα ροζ παπούτσια βοήθησαν στην σύλληψη κάποιου.

Ένας κλεφτής το έμαθε αυτό με το δύσκολο τρόπο, έχοντας κλέψει ένα iPhone από μια κοπέλα, το οποίο του το έκλεψαν και τελικά κατέληξε να συλληφθεί και αυτός και ο δεύτερος δράστης. Μια περίεργη ιστορία που ξεκινάει κάπως έτσι:

Μια κοπέλα περπατούσε στο Prospect Park του Μπρούκλιν όταν ένας νεαρός έτρεξε κατά πάνω της και άρπαξε το iPhone 4S που κρατούσε χέρια της. Το γιατί το κρατούσε στα χέρια της, σε μια πόλη όπως η Νέα Υόρκη όπου είναι νούμερο ένα στις κλοπές των iPhone, είναι άλλο θέμα.

Ο νεαρός έχοντας κλέψει το iPhone και έχοντας απομακρυνθεί πλέον αρκετά, σκέφτηκε ότι είναι καλή ευκαιρία να το πουλήσει για να βγάλει μερικά γρήγορα λεφτά.

Βρήκε κάποιον που ενδιαφέρονταν στην περιοχή Flatbush, ωστόσο εκείνος ζήτησε από τον νεαρό αν μπορεί να το κρατήσει για λίγο να δει αν δουλεύει το Siri και γενικότερα αν το κινητό ήταν σε καλή κατάσταση. Ο αρχικός κλεφτής χωρίς να το σκεφτεί του το δίνει και σοκαρίστηκε όταν είδε τον δεύτερο να ξεκινάει να τρέχει έχοντας κλέψει το iPhone που μόλις έκλεψε ο ίδιος.

Ο νεαρός έτρεξε αμέσως στην αστυνομία να αναφέρει ότι του έκλεψαν το iPhone και μετά από μια σύντομη περιγραφή η αστυνομία κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να βρει και να συλλάβει τον δεύτερο κλέφτη.

Και ενώ οι αστυνομικοί πίστευαν ότι ο νεαρός ήταν το θύμα, ξαφνικά χτυπάει το κινητό, το απαντάει ένας από αυτούς και ακούει την κοπέλα να λέει ότι μόλις της έκλεψαν το κινητό που κρατάει στα χέρια του και ότι έψαχνε να το βρει.

Τελικά η αστυνομία σκέφτηκε ένα σχέδιο για να βρει σε ποιον πραγματικά ανήκει το iPhone και κανόνισαν να βρεθούν με την κοπέλα. Η κοπέλα αναγνώρισε αμέσως τον νεαρό κλέφτη, λόγο των ροζ παπουτσιών του, και ξεκίνησε να τον βρίζει και να τον κατηγορεί για την κλοπή της συσκευής της. Ο κλέφτης με τα ροζ παπούτσια το έπαιζε ανήξερος λέγοντας πως το iPhone είναι δικό του.

Για να προσδιορίσουν το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της συσκευής, η αστυνομία είπε ότι όποιος μπορέσει να ξεκλειδώσει το iPhone βάζοντας το PIN της SIM θα το κρατήσει. Όπως φαντάζεστε, η κοπέλα το ξεκλείδωσε και πήρε πίσω την συσκευή της, ενώ ο κλέφτης με τα ροζ παπούτσια πήρε δώρο ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS