ΑρχικήinetConnectify Dispatch 10 internet connections σε μια

Connectify Dispatch 10 internet connections σε μια

Όλοι μας έχουμε μια πληθώρα συνδέσεων Internet στη διάθεσή μας αυτές τις μέρες, από 3G/4G συνδέσεις στο κινητό τηλέφωνο μας ή μια σύνδεση Ethernet στο σπίτι ή Wi-Fi συνδέσεις από τους γείτονες. Ωστόσο, η κάθε σύνδεση έχει το δικό της περιορισμό εύρους ζώνης.

connectify dispatch

Τώρα, χάρη στο Connectify Dispatch, μπορείτε να ενώσετε όλες τις συνδέσεις που είναι διαθέσιμες στο σπίτι σας σε μία. Πολλαπλές συνδέσεις στο Internet ταυτόχρονα, σημαίνει μεγάλες ταχύτητες και αξιοπιστία.

“Για πρώτη φορά, μπορείτε να συνδεθείτε σε μια σύνδεση Wi-Fi και στο 4G του κινητό σας ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας δύο συνδέσεις στο Internet και τη συνδυασμένη ταχύτητα τους, οπότε και με μια αυξημένη αξιοπιστία», αναφέρει η εταιρεία.

“Με το Connectify Dispatch, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα δύο διαφορετικά δίκτυα Wi-Fi, ταυτόχρονα,” προσθέτουν. “Απλά συνδέστε μια δεύτερη κάρτα USB Wi-Fi (on-board Wi-Fi card) και το Dispatch θα κάνει τα υπόλοιπα. ”

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε το Connectify Dispatch να συνδέει 10 διαφορετικές συνδέσεις Internet σε μία σύνδεση: 7 Wi-Fi, ένα 4G, ένα 3G, καθώς και μια σύνδεση Ethernet.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS