ΑρχικήsecurityFacebook Scam Alert, Δωρεάν μπότες UGG

Facebook Scam Alert, Δωρεάν μπότες UGG

Νέα προειδοποίηση για τους χρήστες του  Facebook μετά την εμφάνιση νέων δημοσιεύσεων που υπόσχονται δωρεάν μπότες UGG. Το νέο Scam έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει ανυποψίαστους χρήστες σε μια κακόβουλη ιστοσελίδα που φιλοξενεί plugins προγραμμάτων περιήγησης.

Σύμφωνα με το Facecrooks, υπάρχουν αρκετές παραλλαγές αυτής της απάτης που εμφανίστηκε σήμερα στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μία από τις παραλλαγές της, αναφέρει: “Για να γιορτάσουμε το χειμώνα, δίνουμε δωρεάν μπότες για όλους τους χρήστες του facebook! Εγγραφείτε τώρα [link]. ”
Εκείνοι που πέφτουν στην παγίδα και κάνουν κλικ στο σύνδεσμο οδηγούνται σε μία ιστοσελίδα, που τους προτρέπει να εγκαταστήσουν ένα plugin στο πρόγραμμα περιήγησης τους. Αν το εγκαταστήσουν οι εγκληματίες που είναι πίσω από το Scam θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα των θυμάτων από όλες τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται, αλλά θα μπορούν και να διαχειριστούν τις εφαρμογές που έχουν εγκατεστημένες στον μολυσμένο υπολογιστή.

ugg browser extension

Εάν είστε ήδη θύμα αυτής της απάτης, αλλάξετε άμεσα τον κωδικό σας στο Facebook, και όχι μόνο στο Facebook. Αφαιρέστε τυχόν ύποπτες εφαρμογές και plugins που έχουν εγκατασταθεί στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS