ΑρχικήinetΈνα μικρότερο Apple TV ίσως να βρίσκεται προ των πυλών

Ένα μικρότερο Apple TV ίσως να βρίσκεται προ των πυλών

new-apple-tv-fcc

Η Apple μας έχει ξαφνιάσει αρκετά αυτή την εβδομάδα. Πρώτα κυκλοφορεί το iOS 6.1, χωρίς κάποια προειδοποίηση, και μετά ανακοινώνει πως θα κυκλοφορήσει και ένα iPad 128GB. Οι εκπλήξεις όμως απ΄ότι φαίνεται δεν σταματάν εδώ, μιας και η κυκλοφορία ενός καινούργιου Apple TV ίσως να πλησιάζει.

Σύμφωνα με έγγραφα του FCC, η Apple ίσως κυκλοφορήσει σύντομα ένα καινούργιο μικρότερο Apple TV. Τα έγγραφα δείχνουν ένα Apple TV το οποίο έχει το ίδιο σχήμα και σχεδιασμό με το τωρινό, μόνο που είναι περίπου μισό εκατοστό μικρότερο.

Τα έγγραφα του FCC δεν αναφέρουν κάποιες αλλαγές στο hardware, ενώ ο αριθμός μοντέλου της συσκευής δεν έχει ξανά εμφανιστεί στο παρελθόν. Ίσως να έχει σχέση με το άγνωστο Apple TV που αναφέρει η τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού για Apple TV.

Χθες, όταν η Apple κυκλοφόρησε την τελευταία αναβάθμιση για iOS, στην εκδοσή για Apple TV εμφανίστηκε μια συσκευή με το κωδικό όνομα Apple TV 3,2. Οι εικασίες για το τι μπορεί να είναι ξεκίνησαν αμέσως, με κάποιους να πιστεύουν ότι θα είναι ένα καινούργιο Apple TV με A6 επεξεργαστή και με τη δυνατότητα να παίζει παιχνίδια. Μέχρι στιγμής όμως, δεν υπάρχει καμιά έγκυρη πληροφορία και όλα είναι εικασίες. Ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS