ΑρχικήinetH Google παρουσιάζει 9,500 πανοραμικές φωτογραφίες 360-μοιρών του Grand Canyon

H Google παρουσιάζει 9,500 πανοραμικές φωτογραφίες 360-μοιρών του Grand Canyon

H Google παρουσίασε μια καταπληκτική δουλειά που είναι το αποτέλεσμα μια ομάδας  ανθρώπων που ξόδεψαν πάρα πολύ χρόνο στο Grand Canyon. Στόχος της ομάδας ήταν να αποδώσει την ομορφιά του τοπίου όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Grand Canyon

Η Google σήμερα δημοσίευσε τα δεδομένα που δεν είναι και λίγα μέσω του Street View και μπορούν να τα απολαύσουν όσοι ψάχνουν την τοποθεσία του Grand Canyon.

“Σήμερα,δώσαμε στην κυκλοφορία πανοραμικές απεικονίσεις  μιας από τα πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες του κόσμου: το Grand Canyon,” δήλωσε η Google.

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

“Οι όμορφες, διαδραστικές εικόνες καλύπτουν περισσότερα από 75 μίλια δρόμων, καθιστώντας τους χάρτες της περιοχής πληρέστερους, ακριβέστερους και πιο εύκολους στη χρήση τους”, πρόσθεσε.

Αυτό κατέστη δυνατό με το Street View Trekker, ένα εργαλείο που περιέχει ότι κουβαλάει το αυτοκίνητο μας που χρησιμοποιούμε στις χαρτογραφήσεις μας αλλά χωράει μέσα σε ένα σακίδιο. Ένα αρκετά μεγάλο σακίδιο, αλλά με αυτό μπόρεσαν να τραβήξουν πανοραμικές φωτογραφίες 360-μοιρών σε περιοχή που δεν πλησιάζει αυτοκίνητο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS