ΑρχικήinetBlackberry Ζ10 ολικής αφής

Blackberry Ζ10 ολικής αφής

Τα Blackberry αποτέλεσαν τα πρώτα κινητά τηλέφωνα που προσέφεραν σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες και υπηρεσίες προκάλεσαν σχέσεις εξάρτησης με τους κατόχους τους. Ομως η έλευση των λεγόμενων «έξυπνων κινητών», σε συνδυασμό με την αδυναμία των αυστηρά «επαγγελματικών» προηγούμενων μοντέλων της Blackberry να ακολουθήσουν την εργονομία, την αισθητική αλλά και τις υπηρεσίες των smartphones, οδηγήσε στην υποχώρηση των συσκευών στην αγορά.

Η κατασκευάστρια εταιρεία αποφάσισε να «προσαρμοστεί» στις σημερινές ανάγκες και τάσεις και έτσι ρίχνει στην αγορά το Ζ10, το πρώτο Blackberry «ολικής» αφής (full touch) και σχεδιασμό παρόμοιο με τα smartphones τελευταίας γενιάς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι πάντως που έσπευσαν να πουν ότι το Z10 μοιάζει υπερβολικά με… iPhone

Blackberry

 

H συσκευή

Το Ζ10 κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο. Διαθέτει οθόνη 4,2 ιντσών με pixel density 356ppi και ανάλυση 1280×768 pixels. Εχει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Plus «χρονισμένο» στο 1.5GHz, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο (που μπορεί να επεκταθεί μέσω micro SD) και ακόμη Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, NFC και μπαταρία 1800mAh.

Διαθέτει δύο κάμερες (οπίσθια ανάλυσης 8MP και εμπρόσθια 2MP), καθώς και μία σειρά από αισθητήρες (επιταχυνσιόμετρο, μαγνητόμετρο, γυροσκόπιο, και αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος).

Το νεο Ζ10 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τον Μάρτιο σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα τους και η Ελλάδα.

πηγή

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS