ΑρχικήinetH RIM αντιγράφει την Apple δίνοντας στην εταιρεία όνομα φρούτου

H RIM αντιγράφει την Apple δίνοντας στην εταιρεία όνομα φρούτου

crumble_fruit

Ο τίτλος τα λέει όλα. Η εταιρεία κατασκευής smartphone, Reasearch In Motion (RIM), μετονόμασε τον εαυτό της σε BlackBerry, το όνομα της πιο δημοφιλής συσκευής της.

Οπότε τώρα, έχουμε δυο εταιρείες με όνομα φρούτου που φτιάχνουν smartphone, την Apple και την BlackBerry. Και όπως γίνεται και στα μανάβικα, κάποια φρούτα θα πουλάνε με το κιλό ενώ κάποια άλλα θα απορρίπτονται συνεχώς από τους καταναλωτές μέχρι να χαλάσουν και να πεταχτούν.

Η ανακοίνωση έγινε χθες το απόγευμα στην οποία ο CEO Thorsten Heins είπε ότι έχουν επαναπροσδιορίσει την εταιρεία και πλέον η μάρκα θα είναι μια. Οι καταναλωτές τους θα αγοράζουν BlackBerry, οι εργαζόμενοι τους θα δουλεύουν για την BlackBerry και οι μέτοχοι θα είναι ιδιοκτήτες BlackBerry.

Βίντεο με τον CMO Frank Boulben της BlackBerry να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους άλλαξαν το όνομα τους:

Από την μια ακούγεται λογικό η εταιρεία να θέλει να αλλάξει το όνομα της σε αυτό της πιο διάσημης συσκευής της, από την άλλη όμως φαίνεται ότι δεν είναι ο μόνος λόγος για την αλλαγή.

Και πέρα από αυτά, αν τελικά η πιο διάσημη συσκευή της αποτύχει τι θα κάνει; Το BlackBerry Z10, για το οποίο μιλάνε αρκετοί, ίσως τελικά να μην καλύψει τις προσδοκίες της εταιρείας διότι σύμφωνα με review που έχουν γίνει από site όπως το The Verge και το BGR, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από τους ανταγωνιστές της, ίσα ίσα λείπουν πράγματα.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS