ΑρχικήsecurityΈρχεται σήμερα το Evasi0n Untethered iOS 6.1 Jailbreak

Έρχεται σήμερα το Evasi0n Untethered iOS 6.1 Jailbreak

Το νέο εργαλείο Evasi0n για jailbreak του iOS 6.1 βρίσκεται σε τελικό στάδιο αφού απομένει μόνο η κυκλοφορία του, σύμφωνα με την γνωστή ομάδα hackers οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το λογισμικό.

ios-6-jailbreak

Το εργαλείο jailbreak evasi0n θα κυκλοφορήσει το συντομότερο σήμερα, 4 Φεβρουαρίου 2013. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο hacker planetbeing.

“Ναι, αύριο είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας. Είναι η μόνη ημερομηνία κυκλοφορίας που έχουμε δώσει ποτέ”, δημοσίευσε ο planetbeing στο Twitter.

[tweet_embed id=298230386683674624]

Στην ιστοσελίδα evasi0n.com, οι hackers έχουν αναρτήσει (όπως όλοι οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν) μερικά dos και don’ts.

Οι μελλοντικοί χρήστες του εργαλείου jailbreak θα πρέπει να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής τους μέσω του iTunes ή iCloud και για να απενεργοποιήσουν το κλείδωμα κωδικό πρόσβασης καθώς  “μπορεί να προκαλέσει προβλήματα”, σύμφωνα με τους evad3rs.

Καθώς το jailbreak βρίσκεται σε εξέλιξη, οι χρήστες θα πρέπει να είναι υπομονετικοί και να περιμένουν για την διαδικασία μέχρι το τέλος.

Αν ορισμένοι χρήστες δουν την διαδικασία να κολλάει η ομάδα αναφέρει ότι δεν πρέπει να ανησυχούν. Απλά θα πρέπει να ξεκινήσουν την διαδικασία από την αρχή και εάν είναι απαραίτητο, να κάνουν μια επανεκκίνηση του iPhone / iPad / iPod touch.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, το Evasi0n θα είναι ένα δωρεάν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS