ΑρχικήinetRaspberry Pi Έρχεται στην Ευρώπη με ένα PC των 25 δολαρίων

Raspberry Pi Έρχεται στην Ευρώπη με ένα PC των 25 δολαρίων

Αρχικά, η Raspberry Pi Foundation είχε σχέδια να ξεκινήσει με την έκδοση του Linux-based PC των 25 δολαρίων, αλλά κατέληξε να κυκλοφορήσει πρώτο την λίγο πιο ακριβή έκδοση των 35 δολαρίων στο Μοντέλο Β. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν μια καλή κίνηση αφού υπολογίζεται να έχουν πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο PC, δεδομένου ότι ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012.

raspberry-pi

Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το μοντέλο των 25 δολαρίων είναι επιτέλους διαθέσιμο προς πώληση. Η εταιρία αναφέρει ότι το μοντέλο Α θα να πωλείται μόνο στην Ευρώπη και πρόσθεσε: “Σύντομα δεν θα υπάρχουν περιορισμοί, ώστε και ο υπόλοιπος κόσμος να μπορέσει να έχει πρόσβαση σε αυτό το μοντέλο.”

Η φθηνότερη τιμή σημαίνει ότι στο μοντέλο Α ​​θα λείπουν κάποια χαρακτηριστικά. Έχει μόνο 256 MB RAM μνήμη αντί τα 512 MB που είχε στο Β Μοντέλο, μία μόνο θύρα USB και καμία θύρα Ethernet.

Τα καλά νέα; Το Model A χρησιμοποιεί μόνο το ένα τρίτο της ενέργειας που χρησιμοποιούσε η έκδοση Β Μοντέλο. Το Raspberry Pi Foundation λέει ότι αυτό “θα επιτρέψει στους χρήστες για να τρέξουν τον υπολογιστή τους με μπαταρία ή ακόμη και με ηλιακή ενέργεια .”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS