ΑρχικήsecurityFacebook scam υπόσχεται δωρεάν εισιτήρια στη Disneyland

Facebook scam υπόσχεται δωρεάν εισιτήρια στη Disneyland

Θέλετε δωρεάν εισιτήρια για την Disneyland; Σίγουρα δεν θα τα αποκτήσετε από μια δημοσίευση του Facebook.

Για άλλη μια φορά απατεώνες προσπαθούν να ξεγελάσουν τους χρήστες και να επισκεφτούν μια ιστοσελίδα με την υπόσχεση δωρεάν εισιτήριων της Disneyland.

Η scam δημοσίευση έχει ως εξής : “Γιορτάζοντας τα 5,6 δισ. δολάρια κέρδη του 2012, η Disneyland αποφάσισε να διανέμει δωρεάν εισιτήρια στους χρήστες του Facebook!”

“Celebrating a whopping $5.6 Billion profit in 2012, Disneyland has decided to giveaway free tickets to facebook users!”

Scam Disneyland
Οι χρήστες καλούνται να κάνουν like και να μοιραστούν την δημοσίευση, να προσθέσουν ένα σχόλιο που θα αναγράφει πόσα εισιτήρια επιθυμούν και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα disneyfreegifts.net.

Σύμφωνα με την Hoax Slayer, όσοι ακολουθήσουν τα παραπάνω βήματα και επισκεφθούν την ιστοσελίδα καλούνται να λάβουν μέρος σε μια έρευνα στην οποία θα πρέπει να παρέχουν προσωπικές πληροφορίες, αλλά και να εγκαταστήσουν ύποπτο λογισμικό.

Εάν είστε ήδη θύμα αυτής της απάτης, φροντίστε να αφαιρέσετε όλα τα μηνύματα που έχετε δημοσιεύσει στο Facebook timeline σας και να απεγκαταστήσετε όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS