ΑρχικήsecurityHacker κατάφερε να παραβιάσει emails της οικογένειας Bush

Hacker κατάφερε να παραβιάσει emails της οικογένειας Bush

Ένας hacker με το online ψευδώνυμο Guccifer κατάφερε να παραβιάσει τουλάχιστον έξι λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανήκουν στην οικογένεια Bush αλλά φίλων της οικογένειας. Πολλές εικόνες και ιδιωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων και μηνυμάτων μεταξύ των δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Smoking Gun, ο Guccifer έχει καταφέρει να παραβιάσει τους λογαριασμούς email που ανήκουν στην αδελφή του George W. Bush, George H.W Bush, της συζύγου του πρώην προέδρου Barbara Bush, καθώς και από ένα ζευγάρι φίλων τους, συμπεριλαμβανομένου και του αθλητικού δημοσιογράφου του CBS Jim Nantz.

bush

Οι πληροφορίες που περιέχονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – που χρονολογούνται μεταξύ του 2009 και του 2012 – περιλαμβάνουν διευθύνσεις κατοικίας, αριθμούς τηλεφώνων, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και άλλες προσωπικές πληροφορίες, όπως τον τετραψήφιο κωδικό που απαιτείται για να περάσουν από μια πύλη ασφαλείας.

Ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνει ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο George HW Μπους εισήχθη στο νοσοκομείο, η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που το προσωπικό του έχει ήδη προγραμματίσει την κηδεία.

Ένα άλλο email που διέρρευσε από την ίδια περίοδο είναι ένα ευχητήριο σημείωμα για επάνοδο της υγείας του από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Οι φωτογραφίες που έπεσαν στα χέρια του hacker περιλαμβάνουν έργα ζωγραφικής του George W. Bush, καθώς και μια φωτογραφία του George HW Bush ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ο hacker δήλωσε στην Smoking Gun ότι παραβίασε εκατοντάδες λογαριασμούς στο παρελθόν και γνωρίζει ότι το FBI τον κυνηγάει αρκετό καιρό τώρα.

Φωτογραφίες και αποσπάσματα από την ιδιωτική αλληλογραφία της οικογένειας Bush είναι διαθέσιμα στην Smoking Gun.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS