ΑρχικήinetTPB AFK δείτε live το ντοκιμαντέρ σε 4 ώρες από τώρα

TPB AFK δείτε live το ντοκιμαντέρ σε 4 ώρες από τώρα

TPB-AFK The Pirate Bay – Away From Keyboard

tpb afk

TPB-AFK ονομάζεται το επερχόμενο ντοκιμαντέρ για το Pirate Bay και τους ιδρυτές του, που είναι επιτέλους έτοιμο για μια παγκόσμια πρεμιέρα. Η ταινία ήταν στα σκαριά εδώ και τέσσερα χρόνια και εκτός από τα κεφάλαια που έλαβε από το “the Internet” έλαβε οικονομική υποστήριξη από μεγάλους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς όπως το BBC.

Το ντοκιμαντέρ TPB-AFK αρχίζει από το καλοκαίρι του 2003, όταν μια ομάδα φανατικών με τους υπολογιστές είχε την ιδέα της έναρξης ενός νέου file-sharing site μέσω του σχετικά νέου πρωτόκολλου (για την εποχή) BitTorrent.

Το Pirate Bay γεννήθηκε, και σχεδόν μια δεκαετία και πολλές δικαστικές υποθέσεις αργότερα εξακολουθεί να είναι η ιστοσελίδα torrent με ρεκόρ επισκέψεων.

Αλλά πώς ο Anakata, ο Brokep και ο Tiamo – τρία παιδιά από την Σκανδιναβία – μπόρεσαν να γίνουν ο χειρότερος εφιάλτης του Χόλιγουντ; Τι τους οδήγησε στο να κοροϊδεύουν τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων, τι κάνει το Pirate Bay τόσο ξεχωριστό;

Σήμερα λοιπόν είναι η παγκόσμια πρώτη, και όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για την online προβολή του,  η πρώτη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ συμπίπτει με την καταδίκη των τριών διαχειριστών του, αφού ο  Anakata εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης και ο Peter και ο Fredrik είναι καταζητούμενοι.

Μείνετε συντονισμένοι, σε 4 ώρες αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της πρώτης προβολής, το ντοκιμαντέρ θα διανεμηθεί ταυτόχρονα από το Pirate Bay.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS