ΑρχικήinetΤο Bing Maps αποκαλύπτει μυστική βάση Drones των ΗΠΑ

Το Bing Maps αποκαλύπτει μυστική βάση Drones των ΗΠΑ

Η υπηρεσία χαρτογράφησης Bing Maps μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο το Google Maps, αλλά ανακαλύπτει μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Οι δορυφορικές εικόνες του Bing Maps φαίνεται να αποκαλύπτουν μια μυστική βάση drones των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, κάπου στα ανατολικά σύνορα με το κράτος της Υεμένης.

Bing-Maps-Secret-US-Drone-Base

Το Gizmodo που το αποκάλυψε αναφέρει ότι, τα τρία υπόστεγα είναι αρκετά μεγάλα για να κρύψουν τα γνωστά drones των ΗΠΑ Predator και Reaper.

Παραδόξως, το Google Maps δεν δείχνει μια τέτοια στρατιωτική βάση στην περιοχή και στις δορυφορικές εικόνες παρουσιάζει από το 2010 δεν φαίνεται τίποτα άλλο από απλούς αγρούς.

Η βάση των drones δύσκολα μπορεί να εντοπιστεί κατά την περιήγηση καθώς για να φανερωθεί η εικόνα που παρουσιάζουμε θα πρέπει να γίνει πολλές φορές ζουμ.

Μια δημοσίευση του Wired που επικαλείται ανώνυμη πηγή, αλλά με το αξίωμα του αξιωματικού των ΗΠΑ επιβεβαιώνει ότι πράγματι αυτή είναι μια αμερικανική στρατιωτική βάση για drones που υποτίθεται ότι πετάνε προς την  Υεμένη, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS