ΑρχικήsecurityΟι Evad3rs έχουν κι άλλα exploits για μελλοντικά Jailbreaks

Οι Evad3rs έχουν κι άλλα exploits για μελλοντικά Jailbreaks

Σύμφωνα με μια δημοσίευση του Forbes, η γνωστή ομάδα evad3rs δημιουργοί του Evasi0n Untethered Jailbreak iOS 6,1 εξακολουθούν να έχουν κάποια exploits στα μανίκια τους για μελλοντικά jailbreaks. Ενώ το Jailbreak Evasi0n πήρε λίγο περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο, αφού το iOS 6 που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο, ο planetbeing ένα μέλος αναφέρει ότι θα υπάρξουν μελλοντικά jailbreaks.

evad3rs

Η δημοσίευση αναφέρει ότι, ο planetbeing υποστηρίζει ότι το Jailbreak για το iOS 6 ήταν έτοιμο για περίπου ένα μήνα τώρα άσχετα ότι η κυκλοφορία του για το ευρύ κοινό έγινε την περασμένη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​η ομάδα ερευνούσε exploits μικρότερης σημασίας για το Jailbreak Evasi0n γιατί ήθελαν να κρατήσουν περισσότερο σημαντικά exploits για τις μελλοντικές εκδόσεις του iOS, ενδεχομένως του iOS 7.

Η Apple προσπάθησε να αλλάξει πράγματα στον τομέα της ασφάλειας στην τελευταία έκδοση του iOS 6, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν μελλοντικά Jailbreaks. Ο planetbeing αναφέρει ότι ενώ τα exploits που έχουν αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κάνουν Jailbreak μελλοντικές έκδοσεις του iOS μόνα τους, με περισσότερη έρευνα, η ομάδα έχει την πεποίθηση ότι είναι απολύτως δυνατόν.

Μάλλον τα παιδιά έχουν δίκιο το παιχνίδι, μας είναι πια γνωστό, και όχι μόνο για την Apple και τους evad3rs. Θυμηθείτε λίγο την Adobe και τους XFORCE, τις χιλιάδες κυκλοφορίες του CORE. Αν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε στο επόμενο iOS της Apple δεν θα πρέπει να ανησυχείτε.To Jailbreak για το iOS 7 ίσως αργήσει να εμφανιστεί αλλά θα έρθει. Εξάλλου, ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει….

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS