ΑρχικήReviewsΔιέρρευσε το Logic Board του iPhone 5S με ένα A7 Chip

Διέρρευσε το Logic Board του iPhone 5S με ένα A7 Chip

Λίγους μήνες πριν η Apple ανακοινώνει στο επόμενο WWDC και την πιθανή κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου iPhone, οι διαρροές έχουν αρχίσει.

Οι αναλυτές εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η Apple θα ακολουθήσει την παράδοση και θα κυκλοφορήσει μια σταδιακή “S” αναβάθμιση του iPhone για άλλη μια φορά.

Το iPhone 5S, θα τρέχι με ένα Α7 SoC (system on a chip), αν αυτές οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το iOSDoc.com είναι αληθινές.

Leaked-iPhone-5S

Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες είναι από “πολύ αξιόπιστη πηγή”.

Η μητρική φαίνεται να είναι όμοια σε σχήμα και μέγεθος με εκείνη που υπάρχει στο iPhone 5, οπότε αποκλείεται να δούμε αλλαγές στο σχήμα και στο μέγεθος του νέου iPhone.

Εμφανής στις φωτογραφίες είναι η σήμανση Α7 στον επεξεργαστή της Apple. Το CPU του τσιπ θα είναι χρονισμένο στα 1.2Ghz και η κάρτα γραφικών φέρεται να είναι η ίδια PowerVR quad-core SGX554MP4 GPU όπως εμφανίζεται στην 4η γενιά του iPad.

“Το iPhone 5S θα πρέπει να έρθει με βελτιωμένη RAM, αντί για 1GB LPDDR2-1066 RAM θα έχει ένα dual-channel 2GB LPDDR-800 memory, η οποία θα βελτιώσει τις επιδόσεις και το multi-tasking ακόμη περισσότερο”, αναφέρει η πηγή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS