ΑρχικήinetTo “iPhone mini” ίσως κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι

To “iPhone mini” ίσως κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι [Αναλυτής]

iPhone-Mini-1

Σύμφωνα με την αναλύτρια Katy Huberty, της Morgan Stanley, η Apple ίσως κυκλοφορήσει το τριακοσίων τριάντα δολαρίων “iPhone mini” αυτό το καλοκαίρι ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις της εταιρείας στη Κίνα. Η φθηνή συσκευή της Apple αναμένετε να της παρέχει με ένα επιπλέον 20% της αγοράς των smartphone, το οποίο θα προστεθεί στο ήδη 10% που έχει αποκτήσει μόνο με το iPhone 5. Σύμφωνα με την αναλύτρια, η τιμές στα smartphone έχουν αρχίσει να σταθεροποιούνται στη Κίνα γιαυτό και θα ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή να το κυκλοφορήσει η Apple.

Ωστόσο, η Huberty πιστεύει ότι μια συμφωνία με τη China Mobile είναι το κλειδί της επιτυχίας για την Apple. Το iPhone πουλιέται ήδη μέσω της China Unicom και China Telecom, ακόμα όμως δεν έχουν κλείσει κάποια συμφωνία με την China Mobile, που είναι ο μεγαλύτερος πάροχος του κόσμου με 800 εκατομμύρια συνδρομητές. Και έχοντας κατά νου τους συνδρομητές της, η συμφωνία θα σήμαινε τεράστια αύξηση στα κέρδη που αποφέρει το iPhone.

“Πιστεύουμε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone mini στα 330 δολάρια, ώστε να ανταγωνιστεί προϊόντα στη Κίνα από τη Lenovo, Huawei, ZTE και Coolpad” είπε σε σημείωμα της προς της επενδύτες η Huberty.

Σύμφωνα με την Huberty, τα 330 δολάρια θα αφορούν το ξεκλείδωτο iPhone mini, κάτι που σημαίνει ότι με συμβόλαιο θα είναι ακόμη πιο φθηνό. Επίσης αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες αναδυόμενες αγορές εκτός Κίνας, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα για το εάν θα είναι διαθέσιμο σε Αμερική και Ευρώπη, όπου η Apple απολαμβάνει τεράστια επιτυχία με το ήδη υπάρχον iPhone.

Οι φήμες για ένα φθηνότερο iPhone ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο από το The Wall Street Journal και το Bloomberg, έκτοτε οι αναλυτές μιλάνε συνεχώς για αυτό, ωστόσο κανένας δεν ξέρει ακόμα το τι σκοπεύει να κάνει η Apple.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS