ΑρχικήinetMicrosoft κατακρίνει την Google και διαφημίζει το Outlook χρησιμοποιώντας το YouTube

Microsoft κατακρίνει την Google και διαφημίζει το Outlook χρησιμοποιώντας το YouTube

Η Microsoft έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι έχει αρχίσει και θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα το marketing για την ανανεωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com, έτσι δεν προκαλεί καμία έκπληξη όταν βλέπουμε καθημερινά να δημοσιεύονται νέα βίντεο που προμοτάρουν το νέο προϊόν.

Η έκπληξη όμως ήρθε από τον Paul Thurrott του WinSupersite.com που ανακάλυψε κάτι πολύ αστείο, αλλά και αρκετά ειρωνικό θα μπορούσαμε να πούμε. Η Microsoft διαφημίζει το Outlook.com χρησιμοποιώντας το YouTube της αιώνιας της αντιπάλου Google, ανακοινώνοντας τους χρήστες της, ότι μπορούν να δουν τα βίντεο από το YouTube μέσα από το inbox τους.

Microsoft-YouTube

Το αστείο είναι ότι η Microsoft περιγράφει το Outlook.com σαν μια σούπερ υπηρεσία και ενθαρρύνει τους χρήστες να αφήσουν την Google. Η Microsoft αναφέρει ότι η νέα σχεδίαση του Outlook, το έχει κάνει πολύ λειτουργικό και πολύ πιο ασφαλές από το Gmail της Google.

Παρόλα αυτά η εταιρία δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει πια πολύ αποδεχτή υπηρεσία της Google για να διαφημίσει ένα δικό της προϊόν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS