ΑρχικήinetSteve Jobs 150 βίντεο από δημόσιες εμφανίσεις του

Steve Jobs 150 βίντεο από δημόσιες εμφανίσεις του

Μια εκτενή λίστα περισσότερων από 150 βίντεο από τις δημόσιες εμφανίσεις του Στηβ Τζομπς από το 1980 μέχρι το 2011, στην τελευταία του παρουσίαση για το iPad 2, και ένα μπλογκ με τον χαρακτηριστικό τίτλο Every Steve Jobs Video δημιούργησε και συντηρεί φανατικός οπαδός του γνωστού για την ηγεσία της Apple επιχειρηματία.

steve-jobs-after-death

Ο Boomer έχει δημιουργήσει το ομώνυμο κανάλι στο YouTube και έχει δημιουργήσει πλήθος από λίστες αναπαραγωγής. Δηλώνει fanboy της Apple και έχει κάνει αρκετά μοντάζ από σειρά βίντεο προκειμένου να συλλέξει σε ολιγόλεπτα βίντεοκλιπ τις στιγμές που ο Τζομπς αστειεύεται επί σκηνής (funniest moments), την φυγή και την επιστροφή του στην σκηνή με τις πολυάριθμες εκπλήξεις στις παρουσιάσεις του (314 BOOM, 31 “one more thing…“), την πρώτη τηλεοπτική παρουσία του Τζομπς το 1978 και μια ομιλία του 1978 σε συνέδριο του 1980.

O Boomer δηλώνει πως η δημοσίευση της συλλογής, για την οποία εργάζεται χρόνια και αποτελεί το μεγαλύτερο αρχείο βίντεο για τον Τζομπς στον παγκόσμιο ιστό, έγινε προς τιμήν της επετείου γέννησης του Στήβεν Τζομπς στις 24 Φεβρουαρίου.

Δείτε τα μηνύματα που άφησαν για τον Στηβ Τζομπς μετά τον θάνατό του στις 5 Οκτωβρίου 2011.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS