ΑρχικήinetΧρησιμοποιήστε τον Mac με τους μύες σας και όχι με το ποντίκι

Χρησιμοποιήστε τον Mac με τους μύες σας και όχι με το ποντίκι

myo

Δεν βλέπουμε κάθε μέρα αξεσουάρ για Mac που υπόσχεται ότι θα σας δώσει υπερδυνάμεις και αυτό ακριβώς κάνει το καινούργιο περιβραχιόνιο της Thalmic Lab. Ονομάζετε MYO, δουλεύει με bluetooth και σας επιτρέπει να χειρίζεστε το Mac κουνώντας τους μύες σας.

Όπως το Kinect ή το Leap Motion , το MYO μεταφράζει τις κινήσεις του σώματος σας και στέλνει τις κατάλληλες εντολές στον υπολογιστή. Σε αντίθεση όμως με το Kinect και το Leap Motion, δεν χρησιμοποιεί κάμερα. Αντί αυτού, φοράτε ένα περιβραχιόνιο το οποίο μεταφράζει τις κινήσεις των μυών του χεριού και στέλνει τις αντίστοιχες εντολές στον υπολογιστή.

Υπάρχουν πολλές πιθανές χρήσεις. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να κλείνετε το iTunes σφίγγοντας τη γροθιά σας ή θα μπορούσατε να εναλλάσσεστε μεταξύ των ανοιχτών εφαρμογών σας κουνώντας τα δάχτυλα δεξιά και αριστερά. Θα μπορούσατε ακόμα και να κουνάτε τον στόχο σε ένα παιχνίδι first-person shooter και να πυροβολείτε “τραβώντας” τη σκανδάλη.

Ως εταιρεία μας ενδιαφέρει να βρούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη τεχνολογία ώστε να αυξήσουμε τις ανθρώπινες δυνατότητες μας, με λίγα λόγια, να μας δώσουμε υπερδυνάμεις” είπε ο συν-ιδρυτής και CEO της Thalmic Lab, Stephen Lake. “Χαιρόμαστε με το πως το MYO ενώνει τις γραμμές μεταξύ εμάς και της τεχνολογίας.”

Αν σας ενδιαφέρει το MYO μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από εδώ, προς 149 δολάρια.

Δημήτριος Γεωργουλάς

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS