ΑρχικήinetMicrosoft Surface ανεβάζει τόση θερμοκρασία που είναι αδύνατον να το πιάσεις

Microsoft Surface ανεβάζει τόση θερμοκρασία που είναι αδύνατον να το πιάσεις

Η Microsoft υποστηρίζει ότι η ζήτηση για το Surface με Windows 8 είναι “εκπληκτική¨ καθώς η εταιρεία εξακολουθεί να προωθεί το νέο της προϊόν.

Εν τω μεταξύ, όμως, οι ιδιοκτήτες των νέων tablets αναφέρουν  όλο και περισσότερα προβλήματα, όχι μόνο από την πλευρά του λογισμικού της συσκευής, αλλά και για το hardware που χρησιμοποίησε η Microsoft.

Αναφέρονται λοιπόν προβλήματα υπερθέρμανσης του Surface Pro κατά την εκτέλεση συγκεκριμένων εφαρμογών και ως επί το πλείστων, παιχνιδιών, όπως το DOTA 2, CS: GO και το Diablo II.

microsoft-surface-tablet

Ενώ η θερμοκρασία σε αδράνεια είναι περίπου 52 βαθμούς Κελσίου, ξεκινώντας ένα παιχνίδι ή μια πιο σύνθετη εφαρμογή την ανεβάζει κατακόρυφα στους 74 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με κάποια αναφορά ιδιοκτητών του νέου tablet. Η θερμοκρασία αυτή καθιστά αδύνατον ακόμα και να κρατήσουν το tablet, αλλά το κάνει και απελπιστικά αργό, σε σημείο να είναι άχρηστο.

“Έχω το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου. Όταν παραμένει ανενεργό η θερμοκρασία φτάνει τους 53C-58C βαθμούς και ανεβαίνει μέχρι και πάνω από τους 70 με πολύ λίγη ώρα χρήσης. Παίζοντας ένα παιχνίδι έχει ως αποτέλεσμα να φτάνει μετά από περίπου 3 λεπτά, τους 80C βαθμούς. Προσπάθησα το Diablo III και ήταν αδύνατον, “αναφέρει ένας από τους ιδιοκτήτες του tablet στο φόρουμ υποστήριξης.

Ενώ η Microsoft δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια δημόσια δήλωση για το θέμα, ο Steven_B, ένας συντονιστής του φόρουμ και μέλος της ομάδας του  Surface εξήγησε ότι οι χρήστες που αναφέρουν αυτά τα προβλήματα μπορεί να πήραν κάποια ελαττωματική συσκευή και τους προτείνει να την αλλάξουν με μια νέα, ξεχνώντας βέβαια ότι το Surface Pro  εξακολουθεί να είναι sold out στα περισσότερα καταστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS