ΑρχικήsecurityPrime Suspectz επιτυχημένη επίθεση στο LulzSec com

Prime Suspectz επιτυχημένη επίθεση στο LulzSec com

Οι Prime Suspectz – μια ομάδα βετεράνων hacker που, σύμφωνα με το λογαριασμό τους στο zone-h.org, έχουν παραβιάσει τουλάχιστον 200 ιστοσελίδες υψηλού προφίλ μεταξύ του 2000 και του 2002 – κατάφεραν να παραμορφώσουν την “πύλη” ενός subdomain του LulzSec.com, μια ιστοσελίδα που πια σήμερα ανήκει στις αμερικανικές αρχές.

LulzSec deface
“Οι Anonymous & οι LulzSec είναι οι μεγαλύτεροι lamerz του κόσμου, νομίζουν ότι οι διαρροές κάνουν τους μεγάλους hackers; Όχι, κάνετε λάθος! Δεν θα γίνεται ποτέ μεγάλοι hackers, είστε οι μεγαλύτεροι μπούφοι του πλανήτη. ΄Τύποι σαν και σας καταστρέψαν την hacking σκηνή, χρησιμοποιείται LOIC (το γνωστό DDoS εργαλείο) και νομίζεται ότι είστε μεγάλοι hackers, hahahahaha! (sic), ” αναφέρουν οι Prime Suspectz στην παραμορφωμένη σελίδα.

Οι Prime Suspectz πρόσθεσαν ότι είναι ακόμη ενεργοί και ” αποκαλούν τον Sabu, ηγέτη της κολεκτίβας LulzSec, σαν το “μεγαλύτερο n00b του αιώνα.”

Ο Lee από το Cyber ​​War News  έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση σχετικά με αυτό το hack. Πρώτα απ ‘όλα, το κύριο domain lulzsec.com και το subdomain portal.lulzsec.com δεν φιλοξενούνται στην ίδια διεύθυνση IP.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι και μια άλλη ιστοσελίδα – η pekingporkchop.com, που φιλοξενείται στην ίδια διεύθυνση IP – έχει επίσης παραμορφωθεί, μπορεί να σημαίνει ότι η επίθεση είναι αποτέλεσμα DNS hijacking.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS