ΑρχικήinetΚαι όμως η Apple καινοτομεί με τους ίδιους ρυθμούς αν όχι και...

Και όμως η Apple καινοτομεί με τους ίδιους ρυθμούς αν όχι και γρηγορότερα με παλαιά

apple_innovation

Τον τελευταίο καιρό η Wall Street έχει αναλωθεί σε ένα αγώνα για να αποδείξει πως η Apple έχει σταματήσει να καινοτομεί, πως κινείται με αργούς ρυθμούς και πως το μέλλον της είναι αβέβαιο.

Με βάση τις δικές μας εκτιμήσεις το παραπάνω δεν είναι εντελώς λαθεμένο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθρεπτίζει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Apple.

Για του λόγου του αληθές ο Robin Parrish της Apple Gazette, δημιούργησε σήμερα ένα γράφημα με τα προϊόντα σταθμούς της Apple και το πότε έγιναν διαθέσιμα. Με βάση αυτό το γράφημα είναι εμφανές πως η Apple κατά μέσο όρο καινοτομεί και κάνει ένα μεγάλο τεχνολογικό άλμα κάθε 3 χρόνια και 10 μήνες.

Έτσι λοιπόν είναι σχεδόν βέβαιο πως είμαστε κοντά στον επόμενο σταθμό για την Apple και δεν αναφερόμαστε μόνο στην ανακοίνωση κάποιου νέου προϊόντος αλλά γενικά. Για την ακρίβεια και με βάση το γράφημα υπολειπόμαστε περίπου έναν χρόνο.

Αν δούμε λοιπόν το γράφημα θα παρατηρήσουμε πως η Apple κινείτε με τους ίδιους αν όχι γρηγορότερους ρυθμούς σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια και έτσι οι αναλύσεις της Wall Street είναι τελείως λαθεμένες και ανακριβής και μάλλον αποσκοπούν κάπου αλλού.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS