ΑρχικήReviewsΤο νέο Samsung Galaxy S4 είναι εδώ

Το νέο Samsung Galaxy S4 είναι εδώ

Η Samsung παρουσίασε απόψε το διάδοχο του πάρα πολύ δημοφιλούς Galaxy S III. Η εκδήλωση έγινε στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης.

Η νέα συσκευή είναι σχδόν ίδια στην εμφάνιση μ την προηγούμενη και όλα τα νέα της χαρακτηριστικά είναι πίσω από ένα ανθεκτικό κέλυφος polycarbonate, που έρχεται σε “Mist Black” και “Frost White” χρώματα.

samsung galaxy s4

Η οθόνη του 5″ Full HD” Super AMOLED “glares, ενσωματώνει 441 pixels ανά ίντσα (PPI). Αυτό σημαίνει 115ppi περισσότερα από αυτά που έχει το iPhone 5 της Apple.

Η επεξεργαστική ισχύ του νέου smartphone της Samsung, ανάλογα με την περιοχή σας, θα παραλάβετε είτε μια συσκευή με Qualcomm Snapdragon S4 ή μια με Samsung Exynos 5 επεξεργαστή. Τα 2GB μνήμης RAM, μια αρκετά μεγάλη 2.600 mAh μπαταρία και σκληρούς δίσκους των 16, 32 ή 64GB  (με περαιτέρω συμβατότητα για μια κάρτα microSD), το νέο S IV είναι φτιαγμένο για να κατακτήσει τον τίτλο της πιο ισχυρής συσκευής με Android στον πλανήτη.

Το «Dualshot» επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν μια φωτογραφία με την μπροστινή και με την πίσω κάμερα ταυτόχρονα. Με αυτό, μπορείτε να εισάγετε δύο φωτογραφίες σε μια μυριάδα των flashy πρότυπα της Samsung παρέχει. Με το ‘Drama Shot’ η συσκευή μπορεί να παίρνει πολλές φωτογραφίες – 25 ανά δευτερόλεπτο – σε μια συνεχή εικόνα. Ένα Demo της Samsung παρουσίασε ένα αγόρι να παίζει κλακέτες, σε ένα συναρπαστικό κολάζ.

Νέα συσκευή της Samsung διαθέτει ένα μπροστινή κάμερα με 13 megapixel και μια πίσω με 2MP. Η συνδεσιμότητα της νέας συσκευής κινείτε σ διπλό ταμπλό όπως ήταν αναμενώμενο έτσι είναι συμβατή για  δίκτυα 3G και 4G.

Το S IV τρέχει Android 4.2.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS