ΑρχικήinetSamsung GALAXY S 4 Promo Video

Samsung GALAXY S 4 Promo Video

Η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung ανακοινώθηκε πια επίσημα, και οι αναφορές λένε ότι θα φτάσει στα ράφια το συντομότερο τον επόμενο μήνα, με τα νέα του χαρακτηριστικά να διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου smartphone της αγοράς.

Στην πραγματικότητα, η Samsung φαίνεται να επικεντρώθηκε στην δημιουργία ενός νέου smartphone με πολλά νέα χαρακτηριστικά, σε μια προσπάθεια να διαφοροποιηθεί από τις ανταγωνιστικές εταιρείες που κατασκευάζουν παρόμοιες συσκευές.

samsung galaxy s4 w

Όσοι αγοράσουν το τηλέφωνο θα είναι σε θέση να απολαύσουν τα νέα της χαρακτηριστικά, όπως διπλή κάμερα, Air View, Smart Pause, Samsung WatchON, Group Play, Sound, Shot, και πολλά άλλα, όπως μπορεί να δει κανείς στο παρακάτω βίντεο promo που έδωσε στην κυκλοφορία η κορεάτικη ταιρεία.

“Αναπτύχθηκε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που ζούμε, το GALAXY S4 κάνει την κάθε στιγμή της ζωής μας να έχει νόημα. Κατανοεί την αξία των σχέσεων, δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με φίλους και οικογένεια, και πιστεύει στη σημαντικότητα ενός εύκολου χειρισμού, ” αναφέρει η Samsung.

Δείτε το βίντεο

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS