ΑρχικήSecurityFacebook Scam: Δωρεάν ακουστικά από τον Dr. Dre

Facebook Scam: Δωρεάν ακουστικά από τον Dr. Dre

Ένα νέο scam στο Facebook υπόσχεται δωρεάν ακουστικά από τον Dr. Dre.

“ΔΩΡΕΑΝ Beats με ακουστικά από τον Dr Dre! (για περιορισμένο χρονικό διάστημα). Ο Dr Dre αυτή τη στιγμή προσφέρει δωρεάν ακουστικά σε όλους τους χρήστες του facebook! ” αναφέρει το ψεύτικο μήνυμα που ανακαλύφθηκε από το Hoax Slayer.

Facebook-Scam-Dr-Dre-Headphones

Αυτοί που πέφτουν στην παγίδα και κάνουν κλικ στο σύνδεσμο που συμπεριλαμβάνεται στην απάτη, οδηγούνται σε μια ιστοσελίδα όπου θα τους ζητηθεί να συμπληρώσουν μια έρευνα για να κερδίσουν. Φυσικά, όπως πάντα, κανείς δεν κερδίζει τίποτα, εκτός από τους απατεώνε, οι οποίοι μπορούν να κερδίζουν χρήματα κάθε φορά που κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα τους. Επιπλέον, οι απαντήσεις της έρευνας που περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, πωλούνται σ διάφορες εταιρείες ή σε άλλες απατεώνες.

Για να αποφύγετε να πέσετε θύματα σε τέτοιες παρόμοιες ψεύτικες προσφορές, ελέγξτε την ιστοσελίδα της εταιρείας ή την επίσημη σελίδα αν υπάρχει στο Facebook πριν δώσετε προσωπικά δεδομένα. Αν δεν υπάρχει καμία αναφορά για κάποιον διαγωνισμό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχετε να κάνετε με μια απάτη.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS