ΑρχικήinetH Apple εξηγεί γιατί το iPhone είναι “πάνω από όλα”

H Apple εξηγεί γιατί το iPhone είναι “πάνω από όλα”

screen-shot-2013-03-16-at-2-58-42-pm

“Υπάρχει το iPhone… Και έπειτα υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα”. Με αυτόν τον τίτλο, η Appleκαλωσορίζει το κοινό στην καινούρια της σελίδα www.apple.com/iphone/why-iphone που δημιουργεί δύο μέρες μετά το λανσάρισμα του Samsung Galaxy S4.

Η αμερικανική εταιρεία συνεχίζει, αναφέροντας όλους τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι το smartphone της υπερέχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.T ο iPhone έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην ικανοποίηση των καταναλωτών από την J.D. Power and Associates στις κατηγορίες απόδοση, φυσικός σχεδιασμός, χαρακτηριστικά και ευκολία χειρισμού.

Σε κάποιους από αυτούς, αναφέρονται οι οκτώ συνεχόμενες βραβεύσεις της συσκευής σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών της, η Retina Display,  με πυκνότητα pixels τόσο μεγάλη που το μάτι δεν μπορεί να διακρίνει μεμονωμένα pixels, φωτογραφίες και λέξεις που είναι ζωντανές και καθαρές. «Μόλις δεις μια Retina οθόνη δεν είσαι ικανοποιημένος με τίποτα λιγότερο. Παραμένει ένα χαρακτηριστικό που βρίσκεται μόνο στο iPhone και άλλα προϊόντα της Apple».

iphone5retina

Εν συνεχεία παρουσιάζεται ο επεξεργαστής A6 που έχει σχεδιαστεί για να γίνονται τα πάντα στο iPhone πολύ γρήγορα χωρίς να καταναλώνεται πολλή ενέργεια. Ως εκ τούτου, η διάρκεια της μπαταρίας είναι μεγάλη: 8 ώρες browsing, 8 ώρες ομιλίας και 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. «Είναι εκπληκτικό το πως χωρέσαμε μια πανίσχυρη μπαταρία σε ένα τόσο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό – χάριν στους επιστήμονες της Apple που δημιούργησαν μοναδική χημεία μπαταρίας αντί να συμβιβαστούν με παραδοσιακές επιλογές».

iphonea6

iphonebattery

Ακόμα, γίνεται λόγος για την κάμερα και αναφέρεται ως στοιχείο ότι τα iPhone 4S, iPhone 4 και iPhone 5 είναι αντίστοιχα οι δημοφιλέστερες συσκευές στο Flickr καθώς και για τα Siri, iCloud και φυσικά το App Store.

Είναι προφανές ότι το timing εμφάνισης μίας τέτοιας σελίδας στο apple.com δεν είναι καθόλου τυχαίο, όπως και ο τρόπος που η Apple επιλέγει να “μιλήσει” για το iPhone λίγο μετά το λανσάρισμα ενός σημαντικού ανταγωνιστή. Οι “μάχες” ανάμεσα στους μεγάλους παίκτες της αγοράς συνεχίζονται και οι εταιρείες προσπαθούν με τον τρόπο τους να κερδίσουν την επιλογή του καθενός από εμάς.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS