ΑρχικήinetΤο φθηνό iPhone θα έχει την ίδια 4-ιντσών οθόνη με το iPhone...

Το φθηνό iPhone θα έχει την ίδια 4-ιντσών οθόνη με το iPhone 5 [Φήμη]

iphoneroadmap

Οι φήμες για ένα φθηνότερο iPhone έχουν ελαττωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, με τους περισσότερους να ασχολούνται με το iWatch. Ωστόσο, μια νέα φήμη που κυκλοφόρησε χθες, ήρθε να ρίξει λίγο λάδι στη φωτιά.

Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, λέει πως το φθηνό iPhone όντως έρχεται και θα έχει την ίδια 4-ιντσών οθόνη με το iPhone 5.

Αν και έχουμε σταματήσει πλέον να πιστεύουμε σε φήμες από τον οποιοδήποτε, ο Ming-Chi Kuo, κουβαλάει κάποια αξιοπιστία. Προέβλεψε τη κυκλοφορία και τις αλλαγές που θα έχει το iPhone 4S, προέβλεψε τη κυκλοφορία του iPad 2, ενώ προέβλεψε ότι θα κυκλοφορήσει και ένα λευκό iPhone 4. Οπότε, ίσως όντως γνωρίζει κάτι.

Σύμφωνα με τον Kuo το φθηνό iPhone θα έχει πολύ λεπτή πλαστική θήκη, η οποία θα είναι αναμειγμένη με γυαλί, ώστε να είναι όχι μόνο ανθεκτικό αλλά και φθηνό στη παραγωγή του. Επιπλέον, θα έρχεται σε αρκετά χρώματα και θα είναι λεπτότερο από το τωρινό μοντέλο.

Η Apple αναμένετε να ανακοινώσει το iPhone 5S τέλος του καλοκαιριού και πιστεύεται ότι στην ίδια παρουσίαση θα ανακοινώσει και το φθηνό iPhone, αν τελικά αποφασίσει να το κυκλοφορήσει.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS